2 hónapos baba miért egyszer avagy 2x 20 percet alszik nappal, este meg maximum 8 órát? Azt is szakaszokban a szopi miatt
Hordozás? Kendőben elalszik, beteszem a kiságyba és odateszem a kendőt, így érzi továbbra is :-)
Itt vannak érdekes cikkek, olvasd el, nekem sokat segített. [link]
Szia!
Nekem mos 3 és fél hetes a babám, és éppen így alszik. Sokszor nehéz, mert "rám van gyógyulva" :-), és mellette van három iskolás gyermekünk, akikkel tanulni kell, ebédet főzni mire megjönnek a suliból, este rendezni őket fürdés, vacsora, lefekvés, stb. Nem könnyű! De amikor ők kicsik voltak, éppen így aludtak ők is. Az igény szerint szoptatott babák szorosabban kötődnek anyához, de ez nem baj, hosszú távon meghozza jó gyümölcsét:-)! Ez most a baba ideje, veled akar létezni, egynek éli meg magát veled! És meg fog tanulni egyedül aludni majd egyszer, ez egészen biztos. Sőt, jobb alvó lesz mint akit sírni hagynak, mert nagyobb a biztonsága a korai kötődés miatt. Lehet, hogy csak 1, 3 vagy 5 év múlva, de eljön annak is az ideje! Türelem! (mire ezt megírtam, már ébred is a babám, és hív:-))!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!