18 fok szokott maximum lenni a házba nappal télen, éjjel 13 fok a szobába ősszel, télen kell vékony sapkát adni a gyermekre ilyenkor?
Szeptemberben születik.
Elég ha elektromos melegítőt veszünk még plusszba a házba? Hatalmas a ház és kevés a radiátor nem fűti fel eléggé a házat.
Ne feledd, legalább 25 fokban kell majd fürdetni is. A 13 fok nagyon kevés, én olajradiátort ajánlok a baba szobájába!
Még én is fáznék nálatok!
Vagy, le kell cserélni a radiátorokat modernebbre.
A 25 fok erős túlzás azért.
Nekünk nem volt pénzünk fűteni, max. 21-22 fok volt a szobában fürdetéskor, téli baba a lányom, nem lett semmi baja.
Nálunk 18-20 fok közt van télen, a 13 fok rettentő kevés felnőttnek is. Olajradiátort vagy hasonlót mindenképp szerezzetek oda ahol a gyerek lesz.
Nappalra még a 18 is kevés, nemhogy a 13.
A babák az átlag testű (36-37) hőmérsékletből születnek a kinti klímába. A kórházakban a szülészeten fűtenek, mint a barom, simán van 30 fok körül a hőmérséklet.
A legjobb a 20-21 fok a babáknak, fürdéshez 23-24 fok legyen.
13 fok az hideg. Én is fáznék, de nagyon.
Ne viccelj mar! Ti nem faztok 13 fokba??
Szerinted neki milyen borzaszto lesz?
Nekem teli babam van.
25-26 fokba volt itthon.Furdeshez 28 fok volt.
Meg fog betegedni a babad,ha ilyen hidegbe
lesz. :(
Ne haragudj, de hogy lehet ilyen házba vinni egy újszülöttet? Nyilván érzed,hogy barom kevés a 13 fok!
Legalább egy szobát fűtsetek fel rendesen valahogy, abban legyen a pici!
Az ablakot szerettük volna még kicserélni szülés előtt de nem tudjuk megoldani, a gyermekszoba egyben a mi szobánk is és a ház leg túlsó részére esik és a legnagyobb szoba nyáron itt van a legmelegebb télen meg a leghidegebb.1 nagy ablak van a szobánkban aminek 6 szárnya van, tavaj vastag rongyokkal tömködtük ki az ablakok közét alul de ugyan úgy jött a hideg felül és középütt. Van másik szoba is ahol lehetnénk de akkor nem lenne nyugtunk nem tudnánk pihenni mert az egy köztes szoba, és átjáró szoba lenne.Rajtunk kívül még 2 -en laknak a házba.
És azok késő estig rohangálnak a házban és a picim sem aludna jól+ nem akarok néző közönséget szoptatás közben. Ezt az ajtót legalább be lehet zárni hogy ne zavarjon senki, a másik szoba ami lehetne azon túl egyel van még 1 szoba ezért nem lehet ott zárat csináltatni mert akkor hogy mennek tovább a többiek a szobájukba.
Szerintetek ideiglenesen segítene a szivacs úgy ha csíkokra vágom és minden egyes oldalára préselek egy hosszú darabot + venni egy hősugárzót?
Anyósom vettette fel az ötletet hogy majd télen benn is sapkát kell adni a gyerekre mert hideg van benn is hiába fűtünk, butaságnak tartottam azé kérdeztelek meg titeket, mert megszokja aztán azt veszem észre hogy sapka függő lett a gyerekem.
Lehet hogy korai még ezen gondolkodni de tegnap kaptunk vagy 50 kis sapkát és anyós innen merített ötletet, hogy majd milyen jó lesz bentre a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!