Rosszul alvó gyermekek Anyukái! Hogy néz ki egy napotok/éjszakátok? Hányszor kel a gyermek? Mióta alszik rosszul?
Mennyi idős a kicsi? Mikkel probalkoztatotok a jobb alvás érdekében? Volt, ami javított, esetleg néha bevált?
Hogy érzitek magatokat napközben? Anyatejes vagy tápszeres a kicsi?
2 és fél éves.Mindig is rossz alvó volt,ő szó szerint az a baba/gyerek a mai napig aki mellett még sokszor hangosan levegőt venni se lehet mert felkel.
2-3 óránként kel,valamikor egy órán keresztül szenved.Nem alszik,de nincs is fent.Fekszik,és nyávog.(persze ez lustaság leginkább,egyszerűbb kiabálni,forgolódni,rugdosódni,paplant piszkálni ameddig meg nem unom.ha hamar oda megyek legalább hamar vissza alszik néha..)
Inni,másik takaró,nem tud vissza aludni..
Arányaiban nem rossz alvó, csak sokszor kel fel
4hónapos koráig max 1x ébredt éjjel, azt sem minden éjjel
4hónapos korában borult az egész... onnantól jobb éjjeleken 8-9× keltünk
Rosszabb éjszakákon inkább nem számoltam (spoiler: ebből volt több)
Nappali alvások is úgy néztek ki, hogy 10-15 percenként riadt, és csak cicivel aludt vissza (éjjel is csak azzal)
Most 1,5 éves, kb 1hónapja déli alvásnál elvettem a cicit, és a saját ágyában altatom el, így alszik egyhuzamban 2-3 órát
Szintén kb 1 hónapja éjjel már csak2-3× ébred, cicivel egyből visszaalszik
Íígy azért tűrhető már
Kiváncsi vagyok az éjjelt mikor fogja újra átaludni😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!