10 hónapos gyermeketek mit és mennyit eszik? És hogy alakul az éjszakátok? Átalussza vagy ébred még akkor is enni?
Az ebéd és vacsi között nem eszik? Ez furi.
Nekem 11 hónapos, de így evett 10 hósan is.
6 körül kel, 120 ml tápszer. 7-kor falatkázik velünk (ez nem sok, de kenyér,sajt, sonka v.virsli). alszik 7:30-9ig 9:30 gyümölcs keksszel és zabpehellyel turmixolva kb.170 g, 11:30-12 ebéd-főzelék rizs v. krumpli,zöldség,husi 200 g - 13-kor alvás 1,5 óra, 15-kor vagy zabpelyhes gyümi, v.túró és gyümi, v.joghurt gyümi kb.150 g. 18-kor ebédkor is evett főzelék kb.150 g, 20-kor 120 ml tápszer. 2-kor 60 ml tápszer (na, ezt nem kellene neki) és kel 6 körül.
Tehát sokx eszik keveset. Az adagot saccra írtam, mert én főzök neki, így nem tudom pontosan megítélni, csak az Avent-os pohár kb.meddig van étellel. Emellett ha megyünk sétálni szívesen elnassolgat kukit, kölesgolyót, kiflit. 11 hónapos és 9,5 kg.
Szia!
Kisfiam 10 hónapos, ötször eszik egy nap. Kb. így:
6:30 tápszer 240ml
9:00 gyümölcs keksszel kb. 180ml
12:30 húsos/májas/tojássárgájás/sajtos főzelék kb. 220ml
15:30 tejpép kb. 220ml
19:00 tápszer 240ml
Szépen alszik éjszaka, nem ébred fel enni.
Szerintem ebéd és vacsi között add a tejpépet és vacsira a tápszert, hm?
szia
nekem 10 és fél hónapos a babám és nekem is kel éjjel enni én is kérdeztem már, pedig nekem este 8-9 körül 240ml jó éjtes tápszert plusz már rakok bele 2 kanál sinemilt és semmi akkor is hajnal 2 kor kel akkor is megiszik legalább 150 ml tápsz. majd 5-6 körül megint kel és megint tápszer már én is aggódok hogy mit csináljak, próbáltam este 7 körül tejpép, virsli, vajaskenyér stb akkor is 8 körül követeli a tápszert, hihetetlen, bár én tudom hogy nap közben nekem szerintem nagyon keveset eszik. de nem tudok mit csinálni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!