8 és fél hónapos baba nem akar állni?többi lent¡
Azt vettem észre hogy a környezetünkben lévő,tőle jóval kisebb babák ügyesen kinyomják magukat állásba pl anyukájuk ölében, vagy akár egy pár másodperce meg is állnak az ágynál. Az én kislányom amikor próbálom állítani az ölemben akkor is csak ülni akar hajlítja a lábát. Bébi kompban is csak ül és nem is próbálja tartani magát lábbal pedig leér neki.(és tudom hogy itt mindenki lehurrogja a bebi kompot, de neha bele kell tenni az egyensúly érzet miatt)
Esetleg volt valakinél ilyen??
Csak éppen, ahogy a bébikomp károsságát, úgy a kutya-macska közelségének immunrendszerre gyakorolt pozitív hatását is már kutatások igazolták. Magyarázhatod a bizonyítványodat, meg mutogathatsz másokra, csak el ne kelljen ismerned, hogy hatalmas hülyeséget csináltál. Még mindig ott tartunk, hogy csak elbagatellizálod a dolgot.
Mi is kaptunk baby kompot ajándékba.
Nem akartam megbántani azt akitől kaptuk, így elfogadtam, de soha nem használtuk.
Kibontatlanul még mindig fent van a padláson, már két éve.
Tedd el, ne siettess semmit.
Egy nyolc honaposnak nem kell még állnia, nem is értem honnan jött ez neked.
Én eddig nem válaszoltam, de a kutyás-macskás válszod miatt megszólítva érzem magam, mint szerinted idióta.
Kutatások bizonyítják hogy az, hogy állattal nő fel egy gyerek, jótékony hatással lesz az immundrendszerére, és kevésbé lesz hajlamos az allergiára. Ahogy azt is, hogy a bébikomp nagyon káros, rövidtávon is. Úgyhogy inenntől tök mindegy hogy te kit nézel le, vagy tartasz idiótának. A tény az, hogy te raktad bele egy olyan elavult szar szerkezetbe a gyereked ami csak árt neki, miközben 2 perc google keresés kellett volna hogy ez elkerülhető legyen. Úgyhogy igen, szegény gyereked. És igen, miután leidiótaztál, én is bunkó vagyok.
Nem vagyok rosszindulatu csak sajnos nálam is elszakad a cérna az emberek megalázó és létező kommentjein. Kérdezni lehet nem?
STORYTIME: tudom nem ide tartozik de ezt megirom .
Terhessegem felénél meghalt édesapám úgy, hogy én nem voltam otthon mert külföldön élek. Ez után súlyos depresszió és szorongás miatt evési nehézségeim voltak. Kiirtam ide egy kérdést hogy hogyan segithetnék magamon vitamin vagy bármilyen dologgal. Erre a hozzaszolasok 90%arról szólt h minek szülök, idota vagyok még felelőtlen. Tudják ezek az emberek h ez mivel jár? Rosszabb mint a fizikai fájdalom. Ezek után még jobban magamba zuhabtam és magam okoltam a baba miatt. Ki akarna szándékosan rosszat a gyermekének? Komolyan itt tartunk 2024ben h bele rúgtak az emberek a földön fekvőbe?
Mindenkinek jeleztem aki rendesen irt h hasznos a válasza akkor mi a baj?..
Nagyon sajnálom, ami apukáddal és veled történt, biztos nem volt egyszerű így várni a babát, de ez a jelen kérdésednél és a rá érkező vàlaszoknàl nem igazán releváns.
Szerintem ennyi a probléma, lehet nem ártana a lelkednek sem, ha átgondolnád, mert nem törnél össze, hogy milyen bunkó mindenki:
Azt írtad, hogy tudod, hogy nincsenek jó véleménnyel (itt a gyk-n...) a bébikompról, de mégis bele kell tenni a babát az egyensúly miatt. Ez nem az a szitu, hogy kaptál egy bébikompot ajándékba, amit mit sem sejtve elkezdtetek használni, hanem tisztában voltál vele, hogy valószínűleg van valami gond ezzel az eszközzel, mégsem olvastál utána, és még ide is írtad ezt a butaságot az egyensúlyról. Ennek köszönhetően kaptál néhany gorombább kommentet, félig-meddig jogosan, de ezt te nem simán tudomásul vetted, hanem elkezdtél ferdíteni, hogy te igazából nem is használod, meg csak addig muszáj, míg wc-re mész stb. (holott a kérdésből nyilvánvaló, hogy nem erről volt szó), aztán visszatámadtál, és leidiótáztad a kutyás-macskás szülőket. Na ez nyilván nem a kívánt hatást érte el, megint az orrod alá dörgölték a tudatlanságod. És persze megint jött a hazudozás, hogy te nem is idiótáztál le senkit, holott de ("na én őket nézem le idiótának").
Szóval szerintem ebből már nem jössz ki jól, úgyhogy én a helyedben elengedném a bébikompot, elengedném az önérzetemet, és elengedném ezt a kérdést is, a lényegi választ megkaptad: semmi probléma nincs a babád fejlődésével, nem kell még állnia, hidd el, hamarosan ki fogja nyomni magát állásba.
Szép napot kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!