Kanapéba kapaszkodva feltud állni a baba, de nem tudja hogy kell visszamenni, hogy lehet segíteni?
A fiam kicsit megkutyulja épp a dolgokat, még nem ül, nem mászik, csak négykézláb hintázik, viszont oda kúszik hozzánk vagy a kanapéhoz, négykézlábra áll, megkapaszkodik, feltérdel, feláll, áll egy darabig, nevetgél, örül és aztán csak elengedi magát hátra, olyan bizalomjáték módon.
Meg lehet valahogy tanítani neki, hogy mit tegyen? Próbáljuk mindig elkapni, de egyszerűen nem tudok minden pillanatban résen lenni. Magától rájön? Esni nem akarom hagyni.
Meg fog tanulni seggre tottyanni, nem kell segíteni, ügyes lesz magától.
Az enyém is így kezdte.
Esni is meg h kell tanulnia, ahogy az első is írta. Annyit tehetsz, hogy néha elkapod, de nyilván nem tudsz folyton ott ülni.
Olyan helyen ahol pl habtapi van hagyd elesni
2-3 nap alatt megtanul jól esni...
Az én kislányom mászni és ülni is tud, meg is van hogy állásból nagyot esik :D
Nincs összefüggésben azzal, hogy tud e ülni, az esést is meg kell tanulnia :)
Megkérdeztem a védőnőt, hogy mennyire fogjam vissza az esést. Kicsit aggódtam, mert sokszor koppant a buksija. Ő mondta, hogy meg kell tanulniuk esni is. Egyébként igaza volt, mert azóta már "óvatosabban" esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!