Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 és fél hónapos baba nem...

8 és fél hónapos baba nem akar állni?többi lent¡

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy a környezetünkben lévő,tőle jóval kisebb babák ügyesen kinyomják magukat állásba pl anyukájuk ölében, vagy akár egy pár másodperce meg is állnak az ágynál. Az én kislányom amikor próbálom állítani az ölemben akkor is csak ülni akar hajlítja a lábát. Bébi kompban is csak ül és nem is próbálja tartani magát lábbal pedig leér neki.(és tudom hogy itt mindenki lehurrogja a bebi kompot, de neha bele kell tenni az egyensúly érzet miatt)

Esetleg volt valakinél ilyen??

2024. jún. 11. 20:20
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Persze van ilyen nincs ezzel gond. Csak ez a megnyilvánulás hogy rögtön lehordanak... ez nem szimpatikus és gondolom senkinek sem esne jól. Megy a kutya is hat ez jó😆
2024. jún. 11. 22:47
 22/45 anonim ***** válasza:
95%

"és tudom hogy itt mindenki lehurrogja a bebi kompot, de neha bele kell tenni az egyensúly érzet miatt"

Ne haragudj a lehurrogókra, nem mindenki érthette elsőre, hogy a te kakilás közbeni egyensúlyod miatt kell betenni a bébikompba...

2024. jún. 11. 22:50
 23/45 A kérdező kommentje:
Mekkora poén hahaha sose nevettem ilyen jót😒
2024. jún. 11. 22:51
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Azon nem húztad fel magad, mit teszel a gyereked gerincével a tudatlanságod miatt, csak a rohadt egód számít, és meg vagy sértve? Én inkább átkoznám magam, mit műveltem a gyerekemmem, nem hisztiznék a válaszokon, hanem észbe kapnék.

"Vagy ti esetleg úgy kakiltok hogy az oldalatokon van a gyermek?"

Igaz, egy ülni és állni nem tudó gyereket csakis bébikompba lehet tenni... nem is kiságyba, pihenőszékbe (nem ülőhelyzetben!).

Te írtad, hogy te márpedig tudod, hogy jót tesz a bébikomp az egyensúlynak, ezért kell (ami amúgy ostobaság!), szóval ne gyere azzal, hogy máshogy wc-re sem tudsz kimenni, mert más is megoldja/megoldotta ezt.

2024. jún. 11. 22:54
 25/45 A kérdező kommentje:
Nem használom már többet a kompot bár 1 perc amúgy sem volt nagy hasznalat egy héten 1x de Tudjatok mit inkább legyek túlaggódó mint olyan aki leszarja a gyereket meg együtt fetreng a kutya meg a macska szőrbe mert hát hagy barátkozzannak... na én meg az ilyeneket nézem le idiotanak. Persze akinek nem inge...
2024. jún. 11. 22:54
 26/45 anonim ***** válasza:
93%
2-es válaszoló vagyok, egészen az utolsó válaszodig együttéreztem veled, hogy milyen rosszindulatú válaszokat IS kaptál. Így viszont már egyáltalán nem tartom őket durvának, benned is van rosszindulat bőven. Cicás-kutyás anyuka lévén a nem is olyan kis közösségünk nevében is köszönöm, hogy frusztrációdat rajtunk töltötted ki.
2024. jún. 12. 06:59
 27/45 anonim ***** válasza:
92%

Tudod, attól, hogy állatokkal nő fel, nem lesz gerincferdülése😉

A te ostobaságod miatt viszont lehet

2024. jún. 12. 07:04
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Hat a kutya meg a macskaszor nem fogja tonkretenni a gerincet..
2024. jún. 12. 07:58
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Évmilliós evolúció során nőttek fel gyerekek gond nélkül kosszal és állatokkal érintkezve, a bébikomp meg tán 100 éve létezik, és azóta tényekkel igazolva bizonyították milyen káros. Kaptál egy csomó normális választ is, de mégis azt érezted fontosnak, hogy visszatámadj valami hülyeséggel a bunkókra. Ezért nem vagy szimpatikus, nem azért, mert kipróbáltál egy eszközt, amit lehet nem kellett volna. És nincs kutyánk, nem azért írom.
2024. jún. 12. 08:40
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Szia, mi járunk neurologushoz, 12honapos korig kell felallni, úgyhogy még nagyon sok időtök van! Az én kislányom most 11 hónapos és most kezdett kapaszkodva felallni, és a környezetemben más babák is 10 11 hónaposan, úgyhogy ne aggódj, bőven raer még.
2024. jún. 12. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!