8 és fél hónapos baba nem akar állni?többi lent¡
Azt vettem észre hogy a környezetünkben lévő,tőle jóval kisebb babák ügyesen kinyomják magukat állásba pl anyukájuk ölében, vagy akár egy pár másodperce meg is állnak az ágynál. Az én kislányom amikor próbálom állítani az ölemben akkor is csak ülni akar hajlítja a lábát. Bébi kompban is csak ül és nem is próbálja tartani magát lábbal pedig leér neki.(és tudom hogy itt mindenki lehurrogja a bebi kompot, de neha bele kell tenni az egyensúly érzet miatt)
Esetleg volt valakinél ilyen??
Ne állítsd fel és ne rakd bebikompba a gyereket, ha jót akarsz neki. Egyáltalán nem kell még állnia, hova surgeted szerencsétlent? Szerinted kompba kell rakni az egyensúlya miatt, mikor az pont, hogy kitamsztja és nem kell a gyereknek egyensúlyozni?? Jól írják, kicsit tájékozódj már...
Remélem ültetve ne volt, amíg nem tudott magátol ülni
"Nem akar állni"-- Több esze van,mint neked!
A lányom 10 hónaposan ült, 11 hónaposan állt fel,és 14 hónaposan indult el. Tudod mit? Nem volt elkésve! Pont időben csinálta!
13!
Hátha 101.-re megérti! Egy gyerek gerince múlik rajta!
En amugy igen, ugy kakilok, hogy ott a gyerek a furdoszobaban es valahol matat, mert maszik utanam.
Es meg a kutya is jon neha.
Ez van 🤣
Amugy meg komp helyett akkor jaroka. Vagy beteszed a kisagyba. Mivel engem nem zavar, hogy kovet, igy en nem gondolkozom ilyesmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!