Frissen állni tanuló baba folyton borul. Van erre valami tippetek?
Nálunk talán 2 hét volt. Szó szerint semmit nem tudtam csinálni mellette. Mert ha borult, akkor vigasztalni kellett, utána meg nem hagyhattam ott.
Aztán megtanult ügyesen elesni. Akkor már felemelte közben a fejét. Aztán szépen megtanult leguggolni. Utána meg ülni és mászni is. Ezt így 8 és 9 hónapos kora között. Durva volt. 😅
Praktikát nem tudok, túl kell élni.
En amikor csinalni akarok valamit a gyerektol pihenoszekbe,etetoszekbe vagy a babakocsiba rakom.vagy a kisagyba.
Megcsinalom a dolgom gyorsan es utana egesz nap rohanok utana.
"Ott vagyok vele egész nap, de kezd nehéz lenni, hogy tényleg SEMMIT nem tudok csinálni tőle, mert folyton fogni kell."
Kell a frászt!
Hagyd békén, hadd próbálgasson felállni. Ha letottyan, majd újra próbálja.
Bababiztos, ami az tud lenni, úgyhogy igazából az csak a veszély, hogy eldől, mint a krumplis zsák és koppan egy nagyot a feje a földön. De akkor szerintetek teljesen hagyjam elesni? Vagy csak akkor, amikor muszáj mást csinálni?
Az én fejemben eddig az volt, hogy mondjuk 2 hét vagy 2 hónap alatt megtanul kapaszkodni vagy állni rendesen úgy is, ha én a levegőben kapom el, amikor borul el. De akkor esni kell megtanulnia? Nem akarom túlfélteni, csak olyan nagyokat koppant szerencsétlen, sajnáltam hagyni.
Persze, hogy meg kell tapasztalnia az esést is! Másképp hogy tanulná meg??
Így azt se tudja,mitől kell tartania!
Ne féltsd túl.
#1 vagyok. Ezért is írtam, hogy egy idő után megtanulta a fiam is, hogy ha borul, akkor a fejét fel kell emelni. Ha mindig megfogod, nem tanulja meg.
Utána magától jött rá, hogy le tud guggolni, és akkor nem esik el.
Én azért nem tudtam mellette mást csinálni, mert folyamatosan borult, és akkor fel kellett venni, meg kellett vigasztalni, és utána egy darabig nem is akart elmenni mellőlem.
De nem kaptam el, nem fogtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!