Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babát hagynátok 1...

3 hónapos babát hagynátok 1 napra nagyszülőre?

Figyelt kérdés
A férjemmel elutaznánk 1 napra úgy hogy reggel a baba ébredése reggeli “rutinja” után vinnénk át a nagymamához és utána indulnánk és este érkeznénk meg de nem biztis hogy fürdetésre altatásra hazaérnénk és ha elaudna este akkor hogy tudnánk hazavinni? Ti belevágnátok? Vagy még túl korai? Esetleg úgy jobb volna ha a mama nálunk otthon lenne a picivel? És akkor nálunk aludna? Tanácstalan vagyok nem vagyok benne biztos hogy ez egy jó ötlet. Ti mit gondoltok?

2024. jún. 8. 19:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Te babád, te ismered. Én az enyémet nem tudtam volna, vagyis de, de végigordította volna, plusz éhezett volna
2024. jún. 9. 12:07
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hagynám magára, DE! teljesen megértem akik igen. Ha tudod, hogy el van a mamával akkor hagyjátok rá nyugodtan. 1 napról van szó, nem a világ vége. Nektek is jár a kikapcsolódás. Akinek van segítsége, az használja is ki. Egy gyereket attól nem fogsz kevésbé szeretni, vagy elhanyagolni mert egy napra más vigyáz rá.

Viszont mindenképpen a saját környezetet javaslom, ne a nagymamánál legyen, hanem a saját kis helyén.

2024. jún. 9. 12:49
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

32-es végre egy normálisan gondolkodó ember! Teljesen jól látod.

Mi is így csináltuk. Most havi 1x, 2x pár órára hadd mehessünk már el a gyerek apjával, ha a nagyszülő önként és szívesen vigyáz az unokára. A baba pedig jól elvan a nagyival is.

Nem érdekelt soha mit gondol a szomszéd Mariska erről.

2024. jún. 9. 15:54
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
33 azoknak nem tetszik ez általában, akiknek nem segít senki sem.
2024. jún. 9. 17:02
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

33 és 34 (32es vagyok)

Nálunk nagyszülők 2 óra útra vannak, ráadásul ellentétes irányban úgyhogy nekünk egyáltalán nincs segítségünk. Mit nem adnék érte, ha ott tudnám hagyni egy egész délelőtt vagy délután. Mondjuk ha ott vagyunk akkor általában ők vigyáznak rá 90%ban. A nagymama és papa is imád babázni, annyira boldogok voltak mikor először vittük és pelenkát cserélhettek, etethették vagy fürdethették. Nyilván mivel messze laknak nem adnám oda egyből egy egész napra, de pár órára simán. Ha viszont minden héten akár többször is látnák akkor simán.

2024. jún. 9. 17:10
 36/36 anonim ***** válasza:
Én sem hagynám.
2024. jún. 9. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!