A férjemmel elutaznánk 1 napra úgy hogy reggel a baba ébredése reggeli “rutinja” után vinnénk át a nagymamához és utána indulnánk és este érkeznénk meg de nem biztis hogy fürdetésre altatásra hazaérnénk és ha elaudna este akkor hogy tudnánk hazavinni? Ti belevágnátok? Vagy még túl korai? Esetleg úgy jobb volna ha a mama nálunk otthon lenne a picivel? És akkor nálunk aludna? Tanácstalan vagyok nem vagyok benne biztos hogy ez egy jó ötlet. Ti mit gondoltok?
Én biztos nem, de ez én vagyok. Meg én szoptattam is, nálam ez felejtős lett volna. Ha élet-halál kérdés, akkor nyilván muszájból otthagyom, de mondjuk azért, hogy randizzunk férjemmel, azért biztos nem, ahhoz még pici.
2024. jún. 8. 19:24
2/36 anonim válasza:
Én biztos hogy nem. Nálam ennél sokkal erősebb volt az anyai ösztön, hogy mellettem van biztonságban, rendelkezésre kell állnom, megnyugatni nekem kell. Szoptattam is igény szerint. Nekem tökéletesen megfelelt, hogy otthon legyünk kettesben altatás után. Nem viszketett a seggem 3 hónap iga
2024. jún. 8. 19:28
3/36 anonim válasza:
Én láttam olyat aki hónapokra a nagyszülőre hagyta és szerintem annyit sem gondolkozott rajta, mint amennyi idő alatt te a kérdést kiirtad. A gyerek életben maradt.
2024. jún. 8. 19:29
4/36 anonim válasza:
Ezt nektek kell tudni. Én nem mennék így, hogy éjszaka érnétek haza. Ha mentek is, akkor mindenképp nálatok legyen a nagyival.
Meg ugye azt se tudjátok a baba ezt hogyan viselné. Lehet üvöltene egész nap a nagyival. Egyenlőre csak kis időkkel kezdenék. Nekünk 5 hónapos volt amikor nővéremmel hagytuk amég elmentünk moziba. A gyerek másfél órát sírt, ahogy felvettem el is hallgatott. Ő nem viselte jól, pedig tesóm tud bánni a gyerekekkel, sok a türelme is.
2024. jún. 8. 19:29
5/36 anonim válasza:
Dehogy. Minek? Ez nem létszükséglet. Ha annak érezném, akkor még nem szültem volna, mert nem vagyok rá érett. Egyébként is azt tervezem, hogy akkor még szoptatni fogok, szóval nem is kivitelezhető.
2024. jún. 8. 19:47
6/36 anonim válasza:
Nem
2024. jún. 8. 19:59
7/36 anonim válasza:
Semmiképpen sem. 7,5 hónapos most, most sem merném egy fél napra se nagyszulore bízni, annyira én kellek még neki, meg az apja. De nálunk eleve jó messze el minden nagyszülő, meg rokon, szóval alapból sajnos nem annyira ismeri őket, mert ritkán tudunk találkozni.
2024. jún. 8. 20:05
8/36 anonim válasza:
Nem. 2-3-4 órára elmenni valahova igen, de egész napra nem.
Olyan fura, hogy valaki 3 hónaposan már ennyire unja a gyerekét, ennyire sok neki, hogy már passzolná le egész napra, szerintem ott nincs rendes kötődés.....
2024. jún. 8. 20:10
9/36 anonim válasza:
Én csinálnék egy teszt napot, ha az jól megy mennék, viszont ha nem megy a teszt nem erőltetném.
2024. jún. 8. 20:18
10/36 anonim válasza:
hogy ha van kaja meg játék akkor elvan 80évesre nem biznám rá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!