Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos oltás előtt készülün...

3 hónapos oltás előtt készülünk wellnessezni. Más ment már így?

Figyelt kérdés

Most kapta volna meg a 3. havi oltàst wellness előtt, de lebetegedett szegény.

Jövő hétre van szállodai foglalásunk. A férjemnek ki van írva a szabi, a nagyobbik gyerekem pedig wellness előtt pár napig nem megy oviba, már szóltam. A doktornőnkkel beszéltem, ő azt mondta hivatalosan 3 hós oltás után mehetnének nagyközösségbe a gyerekek. Én ezt nem tudtam, meg amúgy is úgy volt, hogy úgy megyünk. A férjem szerint paramami vagyok és meg sem merem említeni, hogy lehet halasztani kéne (abból jó nagy vita lenne) + direkt foglaltunk nyári szünet előttre, hogy kevesen legyenek, ha halasztunk, nyáron tömegnyomor lesz.

Mit csinálnátok?

2024. jún. 7. 17:38
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Hétköznap mennénk egyébként és vízbe természetesen nem vinnénk. Az agyhártya gyulladas ellen védő oltás miatt aggódom.
2024. jún. 7. 17:40
 2/33 anonim ***** válasza:
83%
Mi a kérdésed konkrétan?
2024. jún. 7. 17:43
 3/33 anonim ***** válasza:
18%
Ugyanúgy lebetegedhet az oltás előtt ha wellnesbe van mint otthon. Menjetek nyugodtan ha beteg lesz megbeszéled a dokival beadja-e így vagy halasztotok. A wellnes nem nagyközösség úgymond, azt arra érthetik bölibe/oviba nem veszik be oltás nélkül. Nem vettem jól ki mi a kérdés.
2024. jún. 7. 17:50
 4/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat, picit kapkodtam. A nagy minden szépet hazahoz az oviból meg amugy a picit is hordom oviba mindig. Annyi a lényeg, hogy izgulok nehogy most kapja el azt az agyhártyagyulladást, ami ellen az elmaradt oltás védene. (Ne irjátok legyszi, hogy nem fogja ott elkapni, mert sosem tudni.) A kérdésem az, hogy halasztanátok-e a wellnesst a főszezonra? (Na akkor meg főleg elkapható minden a tömegben.)
2024. jún. 7. 17:52
 5/33 anonim ***** válasza:
60%
Igazából ti tudjátok, de a doki is elmondta, hogy oltás után mehetne közösségbe. A wellness helyeken elég sokmindent ellehet kapni. A döntés a tietek, de így is beteg volt és oltás nélkül vinnétek egy nem túl steril helyre. Lehet az oltást kellene intézni neki utazgatás helyett. Én biztosan mondanám a férjemnek, hogy a gyerek ezzel jár. Nem hiába 3 hónapos oltás.
2024. jún. 7. 17:54
 6/33 anonim ***** válasza:
60%
Az agyhártya gyulladás azért nem ilyen gyakori hogy minden sarkon ott lapuljon.
2024. jún. 7. 17:57
 7/33 anonim ***** válasza:
65%
Én nem vinnék ilyen pici babát wellnessbe, akár be van oltva, akár nem.
2024. jún. 7. 17:59
 8/33 anonim ***** válasza:
67%
Hát mondjuk én nem értem, hogy jutott eszetekbe egy 3 hónapos gyerekkel a wellness... Dehat ezek szerint nagyon fontos, hiszen megvan a foglalás, férjnek a szabi. Menjen a férj az ovissal. Legalább ők élvezni fogják.
2024. jún. 7. 18:01
 9/33 anonim ***** válasza:
74%
3hóssal "nagy élmény" lenne. Az enyém kelt 3óránként és alig lehetett tőle bármit csinálni. Nem hogy elvinni otthonról.
2024. jún. 7. 18:04
 10/33 A kérdező kommentje:
Mi a nagyot 10 hónaposan vittük először szállodába, a Balatonra. Agyrém volt. Már nagy volt a babakocsiban fekvéshez, de sok mindent nem bírtam vele kezdeni, rosszul evő, rosszul alvó gyerek volt. Most, 3 évesen vittük nyaralni és minden étkezésnél beőszült vagy 5 hajszálam. Gyerekfüggő. Szerintem egy evős-alvós csecsemővel könnyebb, mint egy nehéz természetű nagyobbal. Amugy a vízbe lehet felváltva is menni. 3 családi tömegrendezvényt és 1 családi, hangzavaros, zenés szülinapot átaludt. Lehet a wellnesst meg végigsírja, nem tudom.
2024. jún. 7. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!