Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos oltás előtt készülün...

3 hónapos oltás előtt készülünk wellnessezni. Más ment már így?

Figyelt kérdés

Most kapta volna meg a 3. havi oltàst wellness előtt, de lebetegedett szegény.

Jövő hétre van szállodai foglalásunk. A férjemnek ki van írva a szabi, a nagyobbik gyerekem pedig wellness előtt pár napig nem megy oviba, már szóltam. A doktornőnkkel beszéltem, ő azt mondta hivatalosan 3 hós oltás után mehetnének nagyközösségbe a gyerekek. Én ezt nem tudtam, meg amúgy is úgy volt, hogy úgy megyünk. A férjem szerint paramami vagyok és meg sem merem említeni, hogy lehet halasztani kéne (abból jó nagy vita lenne) + direkt foglaltunk nyári szünet előttre, hogy kevesen legyenek, ha halasztunk, nyáron tömegnyomor lesz.

Mit csinálnátok?

2024. jún. 7. 17:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha már "3 családi tömegrendezvényt" is letudott, akkor oylan mindegy neki a wellness, hát nem? A vendégekkel meg ugyanmar, ki törődik? A gyerek ha éjjel sír, majd abba hagyja, nehogymar valaki besertodjon ilyenen...
2024. jún. 7. 18:21
 12/33 A kérdező kommentje:

Beltéri tömegbe még sosem vittem, a wellness meg rossz idő esetén beltéri lesz + étterem.

Az a vendég, akit zavar a gyereksírás ne menjen gyerekbarát szállodába. Amúgy kötelező minden gyereknek sírnia? A nagyobb, habár nehéz eset, de egyetlen egy éjszaka nem sírt fel kicsiként. Nappal a kezemben sem sírt. Nyilván egy hasfájós, sírós gyerekkel meg nem fordulna a wellness a fejemben. Amúgy mi rá a garancia, hogy egy fogzó 1,5 eves nem sirja végig az ejszakát vagy a felnőttbarát wellnesyben valakik nem d*gják vagy veszekedik át az éjszakát?

2024. jún. 7. 18:50
 13/33 anonim ***** válasza:
75%

"Az a vendég, akit zavar a gyereksírás ne menjen gyerekbarát szállodába"

Azért az épeszű vendégek hidd el nem visznek 3 hónapos csecsemőt wellnessezni.

De mi a kerdes? Menni akarsz. Mindenre van válaszod. Hat menjetek. Ennyi

2024. jún. 7. 18:54
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
Ha be lenne oltva se vinném. Túl kicsi, iszonyat mennyiségű inger ez az idegrendszerének.
2024. jún. 7. 18:58
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Vizbe nem vinnem. Menjetek, aztan kiderul.
2024. jún. 7. 18:59
 16/33 anonim ***** válasza:
32%
Én úgy tudom 2 hónapos után már lehet vinni bárhova, mi is indulunk egy hosszú hétvégére ekkora babával. Ne hallgass az itteniekre. Na meg mi az hogy túl sok inger? Nevelkedjen burokban az a gyerek?
2024. jún. 7. 19:37
 17/33 anonim ***** válasza:
73%
Nekem csak az a fura, hogy a wellness fontos, de hogy mikor kapja meg az oltást az nem. Én elintézném az oltást aztán mennék. Az a gyerek érdeke ez meg a tietek. Akkor melyik a fontosabb?
2024. jún. 7. 19:44
 18/33 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen picivel én se mennék ha van oltva, ha nincs. De ha ti menni akartok, a ti döntésetek.
2024. jún. 7. 20:15
 19/33 anonim ***** válasza:
78%
Én oltva se vinném még.
2024. jún. 7. 20:40
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Én para mami is vagyok meg nem is. Oltva vinném, oltás nélkül nem.

Ismerem magam annyira hogy oltással nyugodtabb lennék.

2024. jún. 7. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!