Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos oltás előtt készülün...

3 hónapos oltás előtt készülünk wellnessezni. Más ment már így?

Figyelt kérdés

Most kapta volna meg a 3. havi oltàst wellness előtt, de lebetegedett szegény.

Jövő hétre van szállodai foglalásunk. A férjemnek ki van írva a szabi, a nagyobbik gyerekem pedig wellness előtt pár napig nem megy oviba, már szóltam. A doktornőnkkel beszéltem, ő azt mondta hivatalosan 3 hós oltás után mehetnének nagyközösségbe a gyerekek. Én ezt nem tudtam, meg amúgy is úgy volt, hogy úgy megyünk. A férjem szerint paramami vagyok és meg sem merem említeni, hogy lehet halasztani kéne (abból jó nagy vita lenne) + direkt foglaltunk nyári szünet előttre, hogy kevesen legyenek, ha halasztunk, nyáron tömegnyomor lesz.

Mit csinálnátok?

2024. jún. 7. 17:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno 4 hónaposan mentünk a kislányunkkal (utószezonban) direkt azért, hogy meglegyenek az első oltásai. De én vállaltan paramami vagyok ilyen szempontból és nem is wellness hotelbe mentünk, hanem egy hétvégi házat béreltünk ki. Nekünk nagyon jól esett, wellness hotelre meg amióta gyerekem van nem is igazán vágyom. Jön a jó idő, inkább szabadtéri programok és strand, főszezonban, olyan helyen, ahol a pici is "kap levegőt". Egy beltéri, párás, gyerekzsivalyos wellness részleg szerintem túl sok egy ilyen picinek, azért meg nincs értelme elmenni, hogy egyikünk üljön a szobában vele mindig. Szóval én nem mennék egyik formában sem, de ezt nemtek kell mérlegelni.
2024. jún. 7. 22:12
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Jövő hétig még van idő azért. Nem tudjátok levinni akár holnap az orvoshoz, hogy beadja neki?
2024. jún. 7. 22:46
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, most jöttem rá hogy holnap hétvége 😂 javítanám hétfőre
2024. jún. 7. 22:47
 24/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem hinném hogy túl sokan rángatnak welnessezni egy csecsemőt. De ha az orvosra sem hallgatsz, akkor az itteniek véleménye minek kell?
2024. jún. 8. 07:26
 25/33 A kérdező kommentje:
Az orvosom azt mondta ő vinné, mert zömében úgyis velünk lesz ott. Csak bánt a lelkiismeret most és a paramami előjött belőlem megint.
2024. jún. 8. 08:09
 26/33 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező már feljárok erre az oldalra egy ideje, nekem az orvosom csak röhög azon amiket itt okoskodnak, az a helyzet, hogy tele van rosszindulatú mamikkal, akik a gyerek születése óta még a helyi kávézóba se jutnak el, ezért úgy vannak vele, hogy nehogy már neked jobb legyen. Nekem az orvos is, védőnő is azt mondta, hogy használjuk ki amíg pici a baba és nyugodtan utazzunk vele, mert akkor még sokkal könnyebb, na meg az immunrendszere se fog normálisan kifejlődni ha nem viszed semerre. Szóval én azt mondom inkább az orvosodra hallgass, ne a sok idegenre, akik nyilván nem is értenek hozzá.
2024. jún. 8. 08:13
 27/33 anonim ***** válasza:
58%

26#os. Ugyanez, csak nekem az eüs kollégáim és orvosok röhögnek rajtuk. :D De én is jót mosolygok, konkrétan minimum 50 embert tudnék kismama csoportból hirtelen felsorolni, akik a nyáron mennek szépen picivel is. Csak itt megy az álszentség. A kérdezőt az oltás érdekelte, nem az hogy a ti gyereketek bőg e vagy hogy ti 1 évig ki se teszitek a lábatokat miközbe ott a nagyobb gyerek is. Marha jó lehet nálatok a testvéri szeretet is. Akit meg zavar a sírás, ne menjen gyerekbarát helyre, mert bizony van jó pár ilyen korú. Engem gyerek nélkül se zavart a gyereksírás.

Az oltást én is megvárnám kérdező valószínű egyébként.

2024. jún. 8. 08:37
 28/33 anonim ***** válasza:
78%
Hát azt meg hagyjuk, hogy a hotelben a többi vendéget mi zavarja. Utoljára ahol voltunk a szomszéd szobákban pár nő volt, lánybúcsús vagy baráti társaság lehetett, konkrétan éjfelig hangosan beszéltek, röhögtek a szobában, nem lehetett tőlük aludni, majd hajnali 6 órakor mindig indultak valahova közösen és a hangosan röhögtek, beszéltek a folyosón. De nem ez az első eset, hogy szállodában ezt tapasztalom. Valahogy érdekes módon olyan még sose volt, hogy gyereksírásra ébredtem volna fel éjszaka, pedig a reggelinél elnézve vannak kisbabával bőven
2024. jún. 8. 08:47
 29/33 anonim ***** válasza:
87%
Mi ilyen helyekre alapvetően nem járunk. De ha járnánk akkor elvinném de csak oltással. Az én lányom el is lehetett volna vinni, mert éjjel 1-2x kelt, és kb csak addig sírt amíg cicihez nem ért. Én is csak nézek amikor írják hogy nem vinnék mert kicsi.
2024. jún. 8. 10:22
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért kell oltogatni a kérdezőt.. aki nem akarja vinni a babáját ne vigye sehova zárja palackba..ott lesznek vele a szülők, az orvos is azt mondta vinné és csak jobban tudja mint itt a direkt szóljuk le a másikat mert nekünk szar és sose megyünk sehova.. én ezt is megértem valahol vannak akik tényleg paráznak ettől de szerintem nem árt a picinek ha néha kimozdulnak vele.

Kérdező úgy csináld ahohy TE jónak érzed ha biztosan úgy érzed hogy szeretnétek menni nem őrlődsz kétségek között és úgy érzed jól éreznétek magatokat akkor menjetek csak :) és a nagyobbiknak is kell az hogy kimozduljon veletek

2024. jún. 9. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!