3 hónapos oltás előtt készülünk wellnessezni. Más ment már így?
Most kapta volna meg a 3. havi oltàst wellness előtt, de lebetegedett szegény.
Jövő hétre van szállodai foglalásunk. A férjemnek ki van írva a szabi, a nagyobbik gyerekem pedig wellness előtt pár napig nem megy oviba, már szóltam. A doktornőnkkel beszéltem, ő azt mondta hivatalosan 3 hós oltás után mehetnének nagyközösségbe a gyerekek. Én ezt nem tudtam, meg amúgy is úgy volt, hogy úgy megyünk. A férjem szerint paramami vagyok és meg sem merem említeni, hogy lehet halasztani kéne (abból jó nagy vita lenne) + direkt foglaltunk nyári szünet előttre, hogy kevesen legyenek, ha halasztunk, nyáron tömegnyomor lesz.
Mit csinálnátok?
Köszönöm a válaszokat!😊
Én az első gyerekemet sokáig sehová nem vittem, tömegbe végképp nem. Az írt szállodázás egy kivétel volt. Évek! teltek el, hogy állandóan a betegségektől rettegve féltettem őt. Burokban élt az óvodáig. A házasságunk szinte már ráment, ezért is döntöttem úgy, hogy a kicsit cipeljük és legyen több program. El is kezdtünk fokozatosan eljárni itthonról. Míg a nagyobb a hangzavartól befogja a fülét, addig a kicsi 2x hangfal mellett aludt nagyon jó ízűen. Az én családomban is az a megszokott, hogy a gyerekeket viszik-hozzák, őket igazítják a felnőttekhez. A férjeméknél. Ha a gyerek alszik, akkor néma csend, sötét szoba. Na felnőttként a férjem csak néma csendben tud aludni, ha úton vagyunk hamar elfárad, nyüglődik, ezzel szemben mind a két tesóm és én bárhol elalszunk és egy nyüglődést nem hallani tőlünk.
Engem a nagyobbik gyerekemnél is csak a betegségek tartottak vissza, az, hogy "kicsi", az sosem érdekelt.
Azt meg nem értem miért lenne több az inger egy wellnessben? Az étteremben olyan a fény, mint itthon este a konyhában, a szoba még csendesebb, mint itthon, a wellnessben meg kb fehérzajként élem meg a klasszikus, monoton strandhangokat. Jó persze, környezetvàltozás, de én úgy gondolom, hogy hosszú távon nem baj, ha a gyerek hozzá van szoktatva ehhez, mert nem tervezünk begubózni.
Nagyon végletekben gondolkozol. Csak az létezik, hogy bezárkózunk, sehova nem megyünk, meg az, hogy túltoljuk? :)
Szerintem itt a válaszolók nagyrésze nem azt mondja, hogy gubózzatok be, hanem hogy egy zajos, fülledt, párás wellness részleg nem egy 3 hónapos, éppen meggyógyult, oltás nélküli babának való. Én is ezzel értek egyet, ahogy azzal is egyébként, hogy nem kell és nem is szabad begubózni azért, mert szülők leszünk. A hotellel szerintem alapvetően semmi gond ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!