Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Begyulladt az ujja a 3 hónapos...

Begyulladt az ujja a 3 hónapos babának, de nem tudom mitől. Ez várhat hétfőig a dokival?

Figyelt kérdés

Nem a körme gyulladt be, hanem az ujjának a töve az egyik oldalon. Sebet nem látok rajta, de lefertőtlenítettem és bekentem egy antibiotikumos kenőccsel (2 hónapja van felbontva, a leírás szerint egy 10 napos kúra után ki kellett volna dobni), amit egy fülsebre írt a gyerekorvos.

Tiszta ideg vagyok most, hogy miért gyulladt be meg nem-e fertőződhet felül.

Más tapasztalt màr ilyet?

jún. 1. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Vidd el az ügyeletre! Lehet egy ócska elfertőződött seb ,lehet szálka, lehet semmi baj nincs de jobb félni mint megijedni! Antibiotikumot pedig csak orvos utasítására használj! Rezisztencia alakulhat ki, vagy telhesen feleslegesen adtad be neki, mert lehet gombás vagy vírusos fertőzés is.
jún. 1. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora gyerekkel mennék ügyeletre. Ja, és nem kenegettem volna saját ötletből lejárt fülkrémmel. Nem vagy normális...
jún. 1. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az antibiotikum nem volt jó ötlet.

Lehet csak erősebben rácsapott egy keményebb játékra.

jún. 1. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos babával nem szórakoznék...
jún. 1. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tekeredett rá semmi?

Egy hajszál pl.

jún. 1. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Felhívtam az ügyeletet, mondták, hogy fertőtlenítsem. Kérdeztem, hogy az antibiotikumos krém mehet-e rá. Azt mondták igen, csak le nyalja le. Akkor vigyem be ha csúnyább.

Egyébként szerintem sírt és a kis körmét belenyomta az öklébe és valahogy megsebezte magát, bár a körme nem volt nagy és seb sem látszott, este már nem láttam pirosnak, maximum egy nagyon picit rózsaszínesebbnek, de azért még fertőtlenítem es nézegetem neki.

jún. 2. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a barom, aki rábólintott látatlanban, hogy egy lejárt antibiotikummal kenegesd a 3 hónapost. Meg mit fertőtlenítesz, ha nincs seb?
jún. 2. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!