Begyulladt az ujja a 3 hónapos babának, de nem tudom mitől. Ez várhat hétfőig a dokival?
Nem a körme gyulladt be, hanem az ujjának a töve az egyik oldalon. Sebet nem látok rajta, de lefertőtlenítettem és bekentem egy antibiotikumos kenőccsel (2 hónapja van felbontva, a leírás szerint egy 10 napos kúra után ki kellett volna dobni), amit egy fülsebre írt a gyerekorvos.
Tiszta ideg vagyok most, hogy miért gyulladt be meg nem-e fertőződhet felül.
Más tapasztalt màr ilyet?
Az antibiotikum nem volt jó ötlet.
Lehet csak erősebben rácsapott egy keményebb játékra.
Nem tekeredett rá semmi?
Egy hajszál pl.
Felhívtam az ügyeletet, mondták, hogy fertőtlenítsem. Kérdeztem, hogy az antibiotikumos krém mehet-e rá. Azt mondták igen, csak le nyalja le. Akkor vigyem be ha csúnyább.
Egyébként szerintem sírt és a kis körmét belenyomta az öklébe és valahogy megsebezte magát, bár a körme nem volt nagy és seb sem látszott, este már nem láttam pirosnak, maximum egy nagyon picit rózsaszínesebbnek, de azért még fertőtlenítem es nézegetem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!