3 hónapos babát hagynátok 1 napra nagyszülőre?
A lányom 4 hónapos volt, mikor a nagymamával hagytuk. Ő jött hozzánk. Mi nagyon korán reggel mentünk, késő este értünk haza. Semmi gond nem volt. Még sétálni is elvitte napközben. Persze ez nagyon gyerek függő, a lányom simán el volt bárkivel. Anyukámban is teljes mértékben
megbíztunk, így nyugodtan el mehettünk. De ha neked kétségeid vannak, akkor lehet jobb, ha ezt kihagyjátok. Amúgy szerintem úgy jobb, ha a mama van inkább nálatok és saját megszokott helyén lehet, aludhat.
Istenem, hogy ti milyenek vagytok!
Azert, mert egyszer! lenne valami dolga a kerdezonek, mar a pokolra kulditek, ha ra meri bizni a gyereket a mamara.
Beszarok 🤣
En ugyan nem hagytam akkoriban senkire a kisfiam, de szoptattam. Ha nem szoptattam volna, talan mas lett volna. Es nem, nem ezen mulik a kotodes, nyugi; a kerdezo nem unja a gyereket.
Sot, talan meg ebben a korban konnyebb is masra hagyni, mint kesobb. Vagy nem tudom. De hatarozattan nincs mar el olyan jol a kisfiam most 1 evesen nelkulem, mint anno par honaposan. Sokszor meg az apjara se tudom hagyni, ami regen abszolut nem volt problema, de most a szepa kozepen az.
Komolyan mondom itt mindenkinek elment az esze? Tisztelet a kivetelnek.
Nezzetek mar magatokba hogy miket irtok!
13-as, nagyon sajnalom, ha szerinted normalis olyat irni egy anyukanak, hogy megunta a gyereket meg minek kellett neki es stb.
En teljesen nyugodt vagyok, csupan szanalmasnak tartom azokat, akik ilyen hulyeseggel jonnek 🤷♀️
Szerintem ne rögtön egész nappal kezd. Menjetek el valahova délután pár órára. Akkor te is megnyugszol, mert nem egész nap, nem vagy messze. A nagymamának is jó és a gyereknek is.
Igenis lépj ki nyugodtan a házból, attól nem leszel rossz anya. Esetleg egy feltöltődött szülőpáros megy haza a gyerelhez.
"És valóban nem unom a gyerekem"
De akkor miért akarod már egy egész napra otthagyni, mikor még ilyen iszonyat pici?
Nem mennék. Persze kivételt képezne ha valami nagyon fontos, halaszthatatlan dolgom lenne. De csak úgy szórakozásból 100%, hogy nem mennék.
3 hónapos... Amikor terhes voltál felkészíthetted magad, hogy az első időszak az az otthonülésről fog szólni. Hogy lenne szíved egész napra egyedül hagyni, jól tudnàd érezni magad? Én biztosan nem. Az én fiam 15 hónapos, de még mindig nem hagynám itthon reggeltől-estig. Nővérem vigyázott rá legutóbb 2,5 órát, de már akkor megevett a fene, hogy nem vagyok mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!