3 hónapos babát hagynátok 1 napra nagyszülőre?
21/36 A kérdező kommentje:
Nem értek egyes hozzászólokat.. attól jobban érzitek magatokat hogy be kell szólni a másiknak? Egy egyszerű igen és nem is remekül megfelelne. Én tiszteletben tartom mindenki véleményét de azt úgy is ki lehet nyilvánítani hogy “keresztre feszítenénk” valakit amiért kérdez valamit… ezen az oldalon sajnos ez az általános tisztában voltam vele de akkor is.. kb. Mint a szoptatás/tápszer kérdése..ettől függetlenül köszönöm a válaszokat tényleg és minden elismerésem az ősanya típusú anyukáknak. Van aki biztos erre születik vagy nem tudom de nem ettől lesz valaki jó szülő..
Oké, de nem írtad, hogy ha nem teher, nem unod, kötődsz, mi az oka annak, hogy alig 3 hónaposan már ott akarod hagyni egy egész napra másnál, hogy ne kelljen vele lenned?
2024. jún. 8. 23:35
Nem. 3 hós múlt az enyém,még elmék bevásárolni nem vagyok nyugodt,pedig 2000 %bízom anyumban,de én akarok vele lenni,ha sír vagy bármi.
2024. jún. 9. 00:11
Igen és volt is ilyen.
De te tudod milyen a gyerek meg a nagyszülő, mi nem ismerjük őket.
Ettől ne érezd magad szarul meg ne mond le.
Sztm is ilyen probanapot zartsatok.
Jó pihenést, ha mentek. :)
2024. jún. 9. 00:28
2024. jún. 9. 09:11
3 hónapos korában csak max 4 órát hagytuk a szüleimre. Ebből kb 1-2 órát aludt a gyerek, mivel direkt alvás idejére időzítettük a távozást.
Tökéletesen jól elvolt. Cumiból szépen evett. Mi addig tudtunk ügyintézni, kikapcsolódni. A szüleim pedig imádták, hogy kicsit unokázhattak. Egész napokra 1 éves kor után hagytuk csak ott. Mivel ismerte a nagyszülőket és ők is a baba szokásait így nem volt gond.
2024. jún. 9. 09:11
"minden elismerésem az ősanya típusú anyukáknak."
Ja, aki nem hagyja ott egész nap másnál a 3(!) hónaposát, az ősanya. Nyilván. Vagy lehet, hog, szimplán jobban szereti a gyerekét, mint te.
2024. jún. 9. 10:20
28/36 A kérdező kommentje:
Te biztosan jobban tudod én mennyire szeretem a gyerekemet :) egyébként képzeld el 2 hetes korában több mint fél napot volt nélkülem ugyanis azonnali orvosi beavatkozásra kellett mennem a tőlünk 70 km re lévő másik városba de te biztos nem mentél el volna oda sem lesz ami lesz alapon én meg igen mert ha nem akkor műtét és nem fél nap nélkülem hanem minimum 1 hét..de őszintén szólva semmi kedvem vitázni senkivel csak elgondolkozhatnál azon mit írsz egy anyának.. itt osztod az igét de kitudja te mit csinálsz pl a saját gyerekeddel ha van egyáltalán..
Nyilván más egy kényszerhelyzet, mikor muszáj menni, meg más az, mikor valaki önszántàból passzolna le egy ekkora pici gyereket.
Hiszti helyett elgondolkodhatnál azon, hol sérül nálatok a kötődés, ha 3 hónaposan már olyan sok neked, hogy egy egész nap kell nélküle.
2024. jún. 9. 11:39
30/36 A kérdező kommentje:
Pont azért írtam ki a kérdést mert úgy érzem ez nem helyes és kíváncsi voltam más hogyan gondolja. Egyébként mondtam a páromnak hogy nem megyünk majd ha nagyobb lesz. De ettől még nem kellene nekiesni valakinek amiért feltesz egy ilyen kérdést..
Kapcsolódó kérdések: