Mi ez az irtózás a tápszertől? Hogy ment át ez az egész ilyen tápszer ellenességbe?
Azt hiszem megint felreertes van
nem azert 0%os mert szoptat....azert, mert olyan pofatlan sztilusban nyilvanult meg, hogy szivem szerint kepentorolnem....
jon meg kutyara kamion....es a kovetkezo gyereknel nem lesz teje.
Tehat a velemenyetek szerint eheztessuk a babakat, mert nincs tejubkj....gratulalok!okoskak
Nem vagyok feszült és ideges, de unalmas, hogy bármi a kérdés (tök mindegy miről szól).Elözönlik az oldalt a tápszerező anyukák az ostoba magyarázkodásaikkal, hogy hogyan próbáltak szoptatni, mi baja volt a mellbimbójuknak, meg hogyan próbáltak tejet préselni stb. És jönnek a szuperanyu, ősanya meg hasonló megnevezések és a jókívánságok.
Holott a szátokra nem szabadna venni egy szoptató anyát, mert ő valóban mindent megtesz a gyerekéért, van benne kitartás, ami belőletek hiányzik. De erről a legkevésbé ők tehetnek.
De mondom, ha megnyugtatja a lelkedet, nevezz bárminek, ha így kicsit segíthetek a nyomorodon engem boldoggá tesz.
És nem dohányzom, nem iszom, egészségesen élek és nem tápszerezem és soha nem is tápszereztem ( a táp az amlített állatoknak való), hanem szoptattam, szoptattam, szoptattam hosszú hosszú hónapokig. Mert én nem hallgatok senkire, aki a tápszert fényezi, hanem az orvosomra, aki azt mondta ne adjak neki, mert nem gyereknek való, egy csecsemőnek az anyatej a legjobb.
figyu...ezt mi tudjuk, hogy az anyatej a legjobb.tudjuk, hogy nem a tapszer az amit adni kellene.de konyorgom ami nincs azt nem tudok adni....nem erted???
persze vannak aki nem akarnak szoptatni.vannak akik gyorsan feladjak de vannak anyak akik nem tudnak szoptatni.
lehetnel kicsit tapintatosabb is.
rogton rahuzod azt a cimet, hogy tapszerezos, mert nem akart szoptatni
en mindent megtettem....irtam, hogy meg szpotatasi tanacsadot is fogadtam.minden nap jott segiteni vagy en mentem, de O sem tudott segiteni.o IS FEJTE A MELLEM ES TOBB VER JOTT MINT TEJ. zokogtam, de konyorogtem, hogy csinalja, mert mar magamnak nem tudom.
nem 1 honapig csinaltam....
szar vagyok....ennyi?? akkor ehezzen a gyerekem??
Azért nem semmi anyukák vannak ...
Előre bocsájtom, én is anyatej, meg szoptatás-párti vagyok.
DE: Ne szapuljuk már a tápszert, meg a tápszert adó anyákat! Senki nem irta, hogy nem az anyatej a legjobb a babáknak! Viszont el kell fogadni, hogy nem mindenkinél jön össze a szoptatás, bármennyire is szeretné!
Nehogy már bűn legyen tápszert adni a csecsemőnek, mintha legalábbis mérget adnánk neki! Sötét és begyöpösödött hozzáállás, hogy a táp az az állatoknak való, ezt kikérem magamnak, mert az én gyerekem is kap bőven.
Mit szólnál hozzá, kedves szuper-szoptató anyuka, ha a Te gyereked élete függne a "szar-mű-tápszertől"????? Mert én ugyan nem tudom, mit adnék az enyémnek, ha nem lennének a "tápok", és minden nap hálát adok a Jó Istennek, hogy ma már nem a kecsketej meg a vizezett tehéntej az egyedüli megoldás.
Nem tudom, hallottatok-e már olyanról, hogy a gyerek anyatejet SEM kaphat???? Mert sajnos ilyen is van.
Nem eszi a tápos tehén húsát, mert nem eszünk marha húst. Saját állataink vannak, akiket mi etetünk, saját földön általunk termesztett takarmánnyal és saját termesztésű zöldséget, gyümölcsöt eszünk. Úgyhogy a bolti cuccokat 90%-ban elkerüljük.
De egyébként pedig ne hasonlítsuk össze az újszülöttet egy kisgyerekkel illetve felnőttel. Mert nem kicsinyített másai egymásnak. Egy csecsemőnek nem fejlett a bélrendszere, veséje, mája, gyomra- ezért nem szabadna idegen fehérjével (tápszerrel etetni)Később már, ha megerősödött és megfelelően működnek ezek a szervei bármit ehet, nem lesz semmi baja. Nyugodtan eheti tápos marha húsát is akár. Egyébként pedig pont ezért is vagyok ellene a tápszernek, mert későbbiekben úgysem tudod elkerülni a mesterséges, ki tudja miből van cuccokat, legalább amíg könnyedén megkímélhető ezektől kíméljük meg.
Ja és egyébként meg olyat nem nagyon hallottam, hogy kisbabák haltak meg tejtől, bezzeg a tápszertől. És az is sokat mondó volt Kínában már kivégezték a tápszergyár igazgatóit, amikor Magyarországon még árulták ezeket a mérgező tápokat és árulják a mai napig. Úgyhogy nekem bizodalmam sincs ezekhez. És abban sem hiszek, hogy a Milupa, Nestlé akármilyen tápszerek, nem ugyanez a kínai átcsomagolva. Hát dehogynem, mint egyébként szinte minden. Behozzák, átcsomagolják és máris made in EU lesz belőle.
Meg annyit, hogy 8 hetig kapta a lanyom az anyatejet ( napi kb 30-40 mili jott ossze , ejjel es nappal 3 orankent fejtem)
utana megjott es mar az sem kellett neki.
probaltuk mindenhogy de nem fogadta el.
Kedves 63%-os anyuka, én nemcsak hallottam gyerekről, hanem sajnos ismerek olyan gyereket, aki igenis meghalna a tejtől, és csak tápszert kaphat. Ha mondjuk 70 évvel ezelőtt született volna, akkor Ő lett volna az egyik a sok "ki tudja, miért halt meg" csecsemő közül.
De érdeklődj csak egy gasztroenterológusnál, ha nekünk nem hiszel, Ő azt is el fogja magyarázni, hogy miért jobb a tápszer, mint a tehéntej. Attól, hogy Te biogazdálkodsz (tök jó neked, hogy ilyenekkel tudsz foglalkozni), a gyerekgyógyászathoz, tápláláshoz még Ő ért jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!