Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki NEM végbélben mér lázat a...

Aki NEM végbélben mér lázat a babájának, az milyen lázmérőt használ?

Figyelt kérdés

Nem vagyok perverz, csak egy leendő anyuka, így kérlek, ehhez mérten válaszoljatok!

Még csak most vagyok terhes, de lassan beszerzem a baba dolgait. Azt tudom, hogy semmit nem szeretnek a gyerekem fenekébe dugni, így alternatív megoldásokat keresek lázmérésre és csillapításra. Tudom, hogy sok helyen külföldön ez a dugdosás egyébként se divat, én azonban Magyarországon élek, így nem igazán ismerek olyanokat, akik más módszert használnak.

Tehát érdekel, hogyha te is, akkor milyen lázmérőd van a babának? Mennyire jó és pontos? Fülhőmerő/homlok/érintésmentes/cumi, valami más?

máj. 7. 14:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
16%
30, Normális választ írtam jó tanácsként, talán tapasztalat miatt, de mindegy, végül igazad van, a kérdésed nem ez volt, ettől még sajnos végtelen rosszindulatú nő vagy belül. Sajnálom, ha ennyire pörögnek a hormonok és ez már alázás volt neked. “Húzok”. :) pá.
máj. 7. 22:52
 32/35 A kérdező kommentje:

#31! Köszi, ez az első jó ötleted.😁

Ha ennyire gyenge az önértékelésed, olvasd el az első 16kommentet. Na, azok normális válaszok. A kérdésre válaszolnak és semmi ítélkezés nincs bennük, a tieddel ellentétben.

"sajnos végtelen rosszindulatú nő vagy belül."

Látod, itt se bírod ki. Nem vagyok rosszindulatú egyébként, de ha az lennék se derülne ki, mivel semmi rosszat nem kívántam neked, leszámítva, hogy húzz el a kérdésemtől.(Bár, ez se rossz éppen.) Az viszont nem rosszindulat, bármikor megtehetem, mert nem vagyok köteles eltűrni, hogy az én kérdésemnél éld ki a frusztrációdat. Nem arra van.

máj. 7. 23:05
 33/35 anonim ***** válasza:
67%

Első hónapokban nem kellett, ahogy nagyobb lett én lázmérő kis cumit vettem. Hiszti nélkül elviseli, gyors, nem kellemetlen neki és pontosat mér.

Bár ez egy nem cumizó kisbabánál nem tudom mennyire lehet jó, de ha úgy alakul, hogy cumizik majd a kicsid akkor aranyat ér.

máj. 8. 01:35
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Fülhőmérő lesz akkor.
máj. 9. 12:17
 35/35 flora08 ***** válasza:
100%
Hagyományos lázmérőt használunk, hónaljban mérem (két és féléves a fiam). Ez a lázmérő külsőre pont olyan, mint a régi higanyos, de már valami más anyag van benne, ami nem veszélyes. Van digitális és érintés nélküli lázmérőnk is, de eddigi tapasztalataim alapján mindkettő megbízhatatlan. Elképzelhető, hogy rossz fajtát választottunk.
máj. 9. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!