Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki NEM végbélben mér lázat a...

Aki NEM végbélben mér lázat a babájának, az milyen lázmérőt használ?

Figyelt kérdés

Nem vagyok perverz, csak egy leendő anyuka, így kérlek, ehhez mérten válaszoljatok!

Még csak most vagyok terhes, de lassan beszerzem a baba dolgait. Azt tudom, hogy semmit nem szeretnek a gyerekem fenekébe dugni, így alternatív megoldásokat keresek lázmérésre és csillapításra. Tudom, hogy sok helyen külföldön ez a dugdosás egyébként se divat, én azonban Magyarországon élek, így nem igazán ismerek olyanokat, akik más módszert használnak.

Tehát érdekel, hogyha te is, akkor milyen lázmérőd van a babának? Mennyire jó és pontos? Fülhőmerő/homlok/érintésmentes/cumi, valami más?

máj. 7. 14:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
73%
Sima digitális lázmérővel hónaljban.Simán lehet úgy fogni a babát,hogy a hóna alá szorítod.Soha az életben nem mértem végbélben hőt,4 gyerekem van.Volt homlokhőmérőnk is,fokokat tévedett,semmire nem volt való.
máj. 7. 15:49
 12/35 anonim ***** válasza:
77%
De jó, hogy ezt olvasom, hogy nem mérik végbélben, szegénynek itt a dokinal mindig abban mérik, pedig mi sem Magyarországon élünk (Svájc) Akárhányszor ott vagyunk státusz vagy vmi miatt, állandóan mérik neki, ha kell ha nem. Legközelebb rajuk fogok szólni h hagyják békén 😁😁
máj. 7. 15:55
 13/35 anonim ***** válasza:
71%

Sosem mertem vegbelben.

Négy hónapos koráig nem volt szükség lazmeresre.

Utána még rendes lazmerovel(a higanyos utódjával a galliumos lazmerovel honaljban mertem a lázat )

Le kellett foglalnom amíg az ölemben ült és bent tartottam a lazmerot, de könyv, játék a kézbe és máris vegigülte azt a pár percet.

Két éves és még mindig így mérünk lázat

máj. 7. 16:40
 14/35 anonim ***** válasza:
36%

Külföldön élek illetve bölcsödében dolgozom ahol a legkisebb baba 3 hónapos.Igen szegényt 3 hósan berakják mert nincs Gyed meg gyes sem. Lényegtelen.

De divat vagy nem divat a fenékben mért láz az a legbiztosabb, a bölcsiben így mértük a lázat illetve itthon is így mérem neki illetve kapott kupot 2 hós oltása után mert lázas volt.Ebben nincs semmi perverz szerintem.

máj. 7. 16:46
 15/35 anonim ***** válasza:
67%
Egész piciként hónaljban mértem (megvártam hogy szoptatás közben elaludjon az ölemben). Kábé kétéves kora óta ez nem működik, álmában sem hagyja, ordíttatni meg nem akarom. Lázcsillapítás ettől függetlenül közérzet alapján működik.
máj. 7. 16:47
 16/35 anonim ***** válasza:
74%
Ja és Sanitas márkájú digitális lázmérőnk van, de a csipogásnál még tovább mérek vele, följebb szokott menni bőven.
máj. 7. 16:49
 17/35 anonim ***** válasza:
22%

14!

Aki idegenkedik a végbélben méréstől,annál valami gebasz van a szexualitásánál.

Keveri a baba ellátását a szexszel.

A legbiztosabb a végbélben mérni. És nem, nem lesz a babának semmi baja tőle.

máj. 7. 17:18
 18/35 anonim ***** válasza:
83%

Fül/homlok és egy rugalmas végű digitálist vettem.

A digitálissal a hónaljában mérek. A másik állítólag nem megbízható.

Láza 1x volt 2 év alatt, de a kezemmel érzem ha melegebb mint szokott, illetve simán lázra nem kell csillapítót adni, ha magas a láza az másból is fog látszani valószínűleg.

máj. 7. 17:35
 19/35 anonim ***** válasza:
64%
#17 nem feltétlenül aberráltság miatt nem akar valaki végbélben mérni lázat, én simán csak magamból indulok ki, hogy én sem szeretem, ha bárki feldug nekem oda bármit, így hát a gyereket is megtisztelem azzal, hogy a lehetőségekhez képest a legkényelmesebb megoldást választom. Nem azért, mert feltételezném, hogy baja lenne tőle, vagy amiatt meg főleg, mert szexualitással keverném, simán csak mint testi érzetet nem kívánom neki, hogy bedugjam a popójába. Azon a pár fél-fokon nem fog múlni semmi, amit hónaljban is mérni lehet.
máj. 7. 17:35
 20/35 A kérdező kommentje:

17! Itt inkább a te szexualitásoddal van gebasz, ha nem tudod elképzelni az életet úgy, hogy nem dugdosol végbélbe semmit. Dugdossanak a te seggedbe lázmérőt, vagy, amit akarsz, de egy babának erre semmi szüksége.

"És nem, nem lesz a babának semmi baja tőle."

Senki nem mondta, hogy baja lesz, de mint a válaszokból kiderült, attól sincs baja, ha nem dugdosod bele. Tekintettel arra, hogy egy babát se ismerek, aki direkt kérte volna, nyilván nem teszek olyat, ami nem szükséges.

máj. 7. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!