Aki NEM végbélben mér lázat a babájának, az milyen lázmérőt használ?
Nem vagyok perverz, csak egy leendő anyuka, így kérlek, ehhez mérten válaszoljatok!
Még csak most vagyok terhes, de lassan beszerzem a baba dolgait. Azt tudom, hogy semmit nem szeretnek a gyerekem fenekébe dugni, így alternatív megoldásokat keresek lázmérésre és csillapításra. Tudom, hogy sok helyen külföldön ez a dugdosás egyébként se divat, én azonban Magyarországon élek, így nem igazán ismerek olyanokat, akik más módszert használnak.
Tehát érdekel, hogyha te is, akkor milyen lázmérőd van a babának? Mennyire jó és pontos? Fülhőmerő/homlok/érintésmentes/cumi, valami más?
Sosem mertem vegbelben.
Négy hónapos koráig nem volt szükség lazmeresre.
Utána még rendes lazmerovel(a higanyos utódjával a galliumos lazmerovel honaljban mertem a lázat )
Le kellett foglalnom amíg az ölemben ült és bent tartottam a lazmerot, de könyv, játék a kézbe és máris vegigülte azt a pár percet.
Két éves és még mindig így mérünk lázat
Külföldön élek illetve bölcsödében dolgozom ahol a legkisebb baba 3 hónapos.Igen szegényt 3 hósan berakják mert nincs Gyed meg gyes sem. Lényegtelen.
De divat vagy nem divat a fenékben mért láz az a legbiztosabb, a bölcsiben így mértük a lázat illetve itthon is így mérem neki illetve kapott kupot 2 hós oltása után mert lázas volt.Ebben nincs semmi perverz szerintem.
14!
Aki idegenkedik a végbélben méréstől,annál valami gebasz van a szexualitásánál.
Keveri a baba ellátását a szexszel.
A legbiztosabb a végbélben mérni. És nem, nem lesz a babának semmi baja tőle.
Fül/homlok és egy rugalmas végű digitálist vettem.
A digitálissal a hónaljában mérek. A másik állítólag nem megbízható.
Láza 1x volt 2 év alatt, de a kezemmel érzem ha melegebb mint szokott, illetve simán lázra nem kell csillapítót adni, ha magas a láza az másból is fog látszani valószínűleg.
17! Itt inkább a te szexualitásoddal van gebasz, ha nem tudod elképzelni az életet úgy, hogy nem dugdosol végbélbe semmit. Dugdossanak a te seggedbe lázmérőt, vagy, amit akarsz, de egy babának erre semmi szüksége.
"És nem, nem lesz a babának semmi baja tőle."
Senki nem mondta, hogy baja lesz, de mint a válaszokból kiderült, attól sincs baja, ha nem dugdosod bele. Tekintettel arra, hogy egy babát se ismerek, aki direkt kérte volna, nyilván nem teszek olyat, ami nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!