37.6fok 4honapos baba végbelben mérve Ez mar hőemelkedes?
Milyen hőmérővel? sima vagy digitális?
ha ott mérted és 37,6 akkor abból fél fokot le kell vonni, tehát 37,1
Egyébként csak egy példa most két hete volt velünk
Meleg volt a babám (8 hós) -digitális fülhőmérő 38.9
Végbélnél digitális hőmérő: 37.3 !!! szóval még fél fok abból 36.8!! kétszer is rámértem és mivel tűzforró volt a feje én a fülhőmérőnek hittem.
Doki elmondta, hogy a régi higanyos hőmérők jobbak voltak a végbélnél.
Digitalis nem vontam le a 0.5ot
37.6ot mutat most 10percre megmertem ugyanannyi
Még nem pánikolnék- lehet a foga is....
De azért este többször nézz rá- én nem nagyon takarnám be, hogy jobban tudjon hűlni..
ha megy fel a láza akkor mindenképpen kérj tanácsot az ügyelettől (bár szerintem úgyis a Germicides kúpot fogják mondani) ha felmegy nagyon.
Esetleg ha vizes textilt teszek a fejere az nem lenne jo?
Koszonom figyelem mindenkeppen nem egy hetkoznapi baba sajnos..rendellenesseggel szuletett 5szor mutottek nagyon figyelni kell mindenre
Én a múltkor a Bethesda gyermekkórház honlapjára tévedtem,ott azt írták hogy fél éves korig nem jellemző, hogy belazasodnak a babák és ott azt ajánlották hogy ha lázas mielőbb lássa orvos.Laznak ott is 38fok volt írva.
Nem kapott esetleg oltást?(lányomnak mindegyik oltás után hőemelkedése volt, pedig állítólag ezektől már nem jellemző, hogy lenne (orvosuk szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!