Mitől lehet ez a hőemelkedés?
Kilenc hósom van.
Tegnap délután csillapítottam, mert a közérzete is nagyon rossz volt, nem érezte jól magát. Este nem ment fel neki újra.
Most viszont hőemelkedéssel ébredt. Még nem adtam semmit, alszik.
Ez meg mitől lett most? Nincs más tünet, a foga jön, de hát eddig is jött, már kint van a négy első. Vagy a többi húzósabb?
Még az is eszembe jutott, hogy tegnap székrekedése volt, sírás is volt belőle, és olyat kapott csak, ami lazító hatású. Mármint kaját.
De most meg a hasát is hallottam morogni. Az másra utalhat?
Akárminek tünete ez a kettő? Eddig egyszer volt csak lázas, kicsit meg vagyok ijedve, hogy ez meg most mitől lett.
A babák se gépek.A fogzas okozhat hoemelkedest.Ha csak az van neki azt ne csillapitsd a nyugosseg lehet attól, hogy fáj a kitörő foga.Kend be olyankor inkább az inyet.
Valószínűleg nem beteg lesz,de ha a hétvégén belazasodik akkor hétfőn doki.
Sajnálom! Hogy van? Tegnap este óta az én kislányomnak is hőemelkedése van :( fogzik ő is de bágyadt is nagyon. Én betegségnek sejtem, de hogy milyen, ötletem sincs, egyéb tünet híján.
1-es voltam
Este is belázasodott, reggel most hőemelkedése volt.
Nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!