Nyugtassatok meg, ugye másnál is van ilyen és nem komoly? Hőemelkedés és talán fog kérdés?
Babámnak két napja folyik az orra, folyamatosan megy az orrszívó. Két nap után, ma közel 38 fokot mértem neki (popsiban és hónaljban is ellenőriztem többször).
A kedve jó, játszik, szokásos időket alszik és sokat eszik.
Pár napja tört át egy felső foga, de több szomszédos fehér már az íny alatt..
Ez akkor lehet a fogai miatt van? Vagy a nátha megfázás is ilyen?
Körülbelül mennyi időn belül derül ki hogy betegségről van-e szó?
Betegen is jókedvűek jó evőek a babák?
9 és fél hónapos.
Nalunk a 3.nal rendszeresen kiseri "natha" a fogakat.
De az mas,mint a megfazasos natha.nem az a suru,sargas zoldes trutyi.inkabb vizszeru,higabb.
Lazas tipus,igy 38 felett is volt mar a laza fog miatt.enni sem eszik ha foga jon.
Most 4 ragoja jon egyszerre es ezek mar a fulere is ramentek.szinten lazzal es nathaval.
Megsem tudom osszeteveszteni betegseggel.betegsegnel sokkal nyomottabb,bagyadtabb.fogzasnal hiaba folyik az orra,van egy kicsi laza akkor is jatszik szepen nyugodtan.max az alvas megy nehezebben az orra miatt.
Par nap alatt enyhulnie kell a tuneteknek ha fog miatt voltak.
Ha nem mulnak 3-4 nap alatt sem,akkor erdemes orvoshoz vinni.
Sima nathaval en amugy sem megyek elobb dokihoz,csak ha extra magas a laza,es ha nem javul par alatt utan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!