Miért lehet nyűgös és hőemelkedéses egy v5 hónapos baba?
A fiamnak is így volt, 6 hónaposan. Felhívtam az orvost (volt húgyúti fertőzési előzmény így paráztam)
Azt mondta ha jövő hétig nem jön ki a foga kell tenyésztés. Erre nem került sor mert addig áttört a foga.
Egyébként nem sokkal később beteg lett, az meg úgy nézett ki, hogy nappal aluszékony volt, estére 38,2-es láz, másnapra köhögés és orrfolyás. Szóval az hamar kiderült.
Szóval a foga is lehet de pár fajta betegségnek nem sok jele van kívülről, én húgyúti fertőzéstől féltem.
5 hetes volt, nagyon hasfájós és kivizsgálták. A súlya is furcsa volt, eleinte gyorsan gyarapodott majd 4-5 hetes kora között alig valamit amitől nem aggódtam annyira, mivel nem egyenletes a hízás. De gyanús volt egy kicsit azért. Folyamatosan ordított így kórházba vittük. Se láz/hőemelkedés, se étvágytalanság nem jelentkezett csak kemény, puffadt has. Mondjuk eleve hasfájós volt de nagyon sokat tett rá ez is.
Másodszor is volt húgyúti fertőzése 6 hónaposan, véletlenül derült ki nephrológián, az első után oda is járunk. Ott hasfájás se jelentkezett, semmi, igaz minden egyszerre jött fogzás, ez is, aztán masik betegség..
A betegségnél meg nem kizáró ok a fogzás. Sőt, hajlamosabbak ilyenkor rá.
Azért ha megrág mindent a babád inkább fogzás lehet, azért írtam nekem mit mondott az orvos, hogy 1 hetet adott hőemelkedéssel, hogy kijöjjön a foga. Végül annyi se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!