Babám fejét melegnek éreztem. 36,8 a reggeli hője (végbélben mérve). Kezdjek aggódni?
Ne!!!:)
A vegbelben mert hobol mindig le kell vonni kb 0.5 fokot. Tehát a te babádnak meg csak hoemelkedese sincs.
A lázcsillapítast újabban csak akkor ajánlják ha a baba szenved, rossz a közérzete, egyébként nem kell a lázat csillapitani kb 39.5 fokig.
Van valami más baj is hogy elkezdtel aggódni?
Hidd el egyből meg fogod érezni ha lázas. Olvastam egy olyat hogy meg kell a nyakánál csókolni és a úgy egyből megérzed, nekem ez a módszer bevált.
Nem, ezért még felesleges aggódni.
De ha jobban megnyugtat, hívd fel a védőnődet és hallgasd meg, Ő mit mond.
Orvost ezzel még nem kell hívni.
Szerintem inkább a gyerekorvost hívd fel.
Amúgy nyűgös is a babad?
Folyadékra figyelj oda, és figyeld hogy rosszabbodik e az állapota, jelenik e meg új tunet.
És mégis mit mondasz a védőnőnek?
"Megmértem a gyerekem hőmérsékletét, teljesen normális, emiatt aggódom"?
Nem attól leszel paramami, mert első gyerek vagy mert 2 hónapos, hanem attól, hogy hülyeségeket olvasol, meg végig sem gondolod, hogy mit mondasz. Lehet, csak melege volt, de az, hogy te mit érzel, soha nem volt objektív mérce. A védőnő sem fog mondani semmit, ezt garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!