Hogy nézi ki egy éves babád étrendje?
Így van, ugyanazt eszi, amit mi. Max. akkor dobok oda Neki egy kis főzeléknek valót főni, ha nem készült el az ebéd az Ő étkezési idejére (van két nagyobb tesója, sokszor alakul máshogy a napunk, mint ahogy én elterveztem). Vagy ha tényleg nagyon gyors megoldásra van szükség, bolti pépet kap, de mivel nagyon jó étkű, kevés már Neki a bolti pépmennyiség egy evésre.
Este és éjjel még szopizik, de reggelre már nincs egy evésre való adag a mellemben, úgyhogy reggel tejmentes pépet szoktam bekeverni Neki iható sűrűségűre, ezt nagyon szereti, picit olyan, mint a tápszer. Megiszik belőle 150 millit.
Aztán miután hazaértünk a tesós suli-ovimenetből, reggelizik, pl. kókusztejbegrízt házi szilvalekvárral vagy Pékáru pici sonkával, uborkával.
Tízóraira gyümölcsöt kap, sokszor már nem pürésítem Neki, gyakorolja a darabos evést.
Ebédre azt eszi, amit mi.
Uzsira nagy kedvenc a babacsinta, vagy gyümölcsaszalványok, sütőben sült édesburgonyakarikák.
Vacsorára pedig vagy egy nagy adag Sinemil (tejérzékeny) vagy/is a mi vacsoránkból eszik, főleg, ha meleget eszünk, abból tutira kér Ő is.
Ja, az időpontok lemaradtak.
Fél 8 körül issza a reggeli italát, majd fél 9-kor reggelizik (nem sokat kér ilyenkor).
10 óra körül kapja a gyümölcsöt, amit imád, ilyenkor nagy adagot szokott enni.
Aztán alszik ebédig.
Az ebéd ébredés után van dél-fél 1 körül, ez is kiadós szokott lenni.
Aztán nagy játék, hintázás az udvaron, séta, jaték a tesómmal, ha hamarabb érnek haza. Délután 3 körül újra alszik.
Uzsi 17 óra körül van, majd az esti rutin végén fél 8 körül kiadós vacsora.
Aztán alvás.
Hajbalban tápszer.
Reggelire gabonapép gyümölcsel,ezt 9 körul eszi,későn kel.
12 körül ebéd: vagy amit mi eszünk, vagy üveges. Sajnos elég válogatós.
Uzsi: zabpuding, vagy valamilyen egészséges rágcsa,néha joghurt,ilyesmi.
Vacsi: na ez bőséges. Kenyér ( ezt imádja) felvágottal vagy,sajttal,zöldség... esetkeg virsli,néha lekváros kenyér, rántotta.
Lefekvés előtt tápszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!