Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnád 5-6 hónapos hozzátáplá...

Leírnád 5-6 hónapos hozzátáplált Babád étrendjét?

Figyelt kérdés
Ma volt először, hogy ebédre megevett kb. egy 3/4 üvegnyi főzeléket ebédre. Úgy gondoltam, akkor nem adok neki tápszert utána, mert nem tűnt éhesnek. Most is alszik. Ha felébred, akkor adok valami gyümölcsöt uzsira. Ez már akkor étkezés kiváltást jelent ugye? Kérlek írjátok le Ti, hogyan csináljátok? :)

2014. júl. 1. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem a fiam 4 hósan kezdte a kóstolgatást. Akkor van egy étkezés kiváltva, ha utána max csak vizet vagy kis teát iszik és jól lakot.

én elsőnek a 10órait utána az uzsit majd az ebédet váltottam ki most már a reggelit is váltottam, de ezt már nem fokozatosan, csak abból kap egy kicsivel kevesebbet, ha most kap elsőnek olyat amúgy amennyi jól esik neki most 5 hós és gyorsan ment a haladás a kajával

2014. júl. 12. 17:28
 2/3 anonim válasza:

Tápszeres Lassan 7 hónapos.

3 hónapos korától kezdtem neki adni a gyümölcsöket. Mostmár mindent eszik.Kivéve a káposzta, bab, gomba,és az őszibarack. Olyan Reggel 6 körül fel kel tápszert kap. vissza alszik ébred olyan 8-9 között alma-kekszel amit én készítek vagy bébiételt kap. azán 11-12 körül azt kap amit az nap főzök ma pl: gulyásleves, délután kapja a másodikat tökfőzelék fasirttal. Este jó éjt papit szokott kapni vagy tejbegrizt vagy valami könnyűt össze ütök neki. rá egy pici tápszer. Ennnyi. Jó gyomor mindent el bír :))

2014. júl. 24. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszömöm a válaszokat! :)
2014. júl. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!