Végbélben mért láz esetén a hőmérő végét beszoktátok krémezni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt sudocremre. Csak érdeklődőm hála égnek nincs rá szükségem csak olyan drasztikusnak tartom csak úgy "szárazon" feltenni😔 köszönöm2022. jan. 4. 15:06
1/11 anonim válasza:
Sehogy sem szoktam, egészen picikeként is homlokhőmérőt használtam. Egyikük szívbeteg, azt a fajtát vettük meg, amit ott a kórházban is használtak, ez pontos, megbízható.
2/11 A kérdező kommentje:
Ugye nekünk digitális van(azt ajánlották a wolfban) , de akkor érdemesebb lenne beszerezni homlokhőmérőt?
2022. jan. 4. 15:18
3/11 anonim válasza:
Vagy popsikrém vagy babaolaj
(A homlokhőmérő nem túl pontos, ahányszor mérsz vele annyiszor mutat mást).
4/11 anonim válasza:
Bekrémeztem, és hajlékony hőmérőnk volt. Ilyesmi: [link]
5/11 anonim válasza:
Nekünk vazelint mondott a gyermekorvos, de még sosem kellett mérni eddig szerencsére.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Kezdő anyuka vagyok és igazán ezt nemtudtam, hogy működik, de persze nemis akarom tudni 🙏
2022. jan. 4. 15:36
7/11 anonim válasza:
Sose dugdostam egyik gyerek fenekébe se hőmérőt. Hónaljban is tökéletesen meg lehet mérni.
8/11 anonim válasza:
Max a rossz minőségű, 3-as. Szerinted a frissen szívműtött babáknál rizikóznának?
9/11 anonim válasza:
Hónaljában is meg tudod mérni, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!