Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki NEM végbélben mér lázat a...

Aki NEM végbélben mér lázat a babájának, az milyen lázmérőt használ?

Figyelt kérdés

Nem vagyok perverz, csak egy leendő anyuka, így kérlek, ehhez mérten válaszoljatok!

Még csak most vagyok terhes, de lassan beszerzem a baba dolgait. Azt tudom, hogy semmit nem szeretnek a gyerekem fenekébe dugni, így alternatív megoldásokat keresek lázmérésre és csillapításra. Tudom, hogy sok helyen külföldön ez a dugdosás egyébként se divat, én azonban Magyarországon élek, így nem igazán ismerek olyanokat, akik más módszert használnak.

Tehát érdekel, hogyha te is, akkor milyen lázmérőd van a babának? Mennyire jó és pontos? Fülhőmerő/homlok/érintésmentes/cumi, valami más?

máj. 7. 14:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
70%
17, szó nincs a szexualitásról, nem is értem, hogy jutott eszedbe egyáltalán.
máj. 7. 18:21
 22/35 anonim ***** válasza:
32%

A legtöbb esetben pedig ez a probléma. Eleve,ahogy fogalmaztok: "feldugni valamit". Már perverz....

Egyáltalán tisztában vagytok vele,hogy nem kell a lázmérőt hosszan a végbélbe dugni? Hogy a külső és belső záróizom közti ampullába helyezve tökéletesen mér lázat? Az kb 1 cm!

Amikor a gasztroenterológus doktornő az 1 éves lányomnak a teljes ujját feldugta...és a lányom torka szakadtából ordított...Na,az durva volt.

Nem egy sz.ros lázmérés amit óvatosan csinálsz és a gyerek kb észre se veszi'

Aki meg azt írta,hogy ő eldöntötte,hogy soha semmit nem dug fel a gyereknek,az mit szólna ahhoz,ha olyan betegsége lenne a gyereknek,hogy muszáj lenne? Pl egy epilepsziás gyereknek a rohamoldó kúpot?

Én dolgoztam sérült/beteg gyerekekkel, és bizony ott muszáj volt!

Akár tetszett,akár nem.

máj. 7. 19:21
 23/35 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, a kérdést nem értem, hisz a leírás alapján te minimum eüs tapasztalt okos anyuka leszel, akkor mi itt a kérdés?:D Mondjuk megnézném az arcod, amikor beviszel egy lázas 4 hetes gyereket az ügyeletre, ahol bizony végbélbe mérik ilyen picinek. Sőt kapaszkodj meg ilyen picinél meg is lumbálják, ha lázas. Nem engeded, eddig oké, de akkor szerintem be se vidd inkább. :D Meg tudod te oldani otthon is az ellátását, nem szorulsz te a buta eüsök segítségére.

22# Hagyjad..epilepsziásnál végignézi majd, amíg esetleg beékelődik az agya. Legalább is remélem, hogy az ilyen ember akkor sem dugdos semmit. És nem bántásból kérdező, csak szimplán támogattak, hogy soha semmilyen formában ne engedd. Egy kruppnál sem a prednisolon kúpot.

máj. 7. 20:56
 24/35 anonim ***** válasza:
52%
23# Ja és hogy segítsek is, fülhőmérő. Mi bent azzal mértük a nem lázas gyerekeket, ha csak egy random hő kellett. Összehasonlítottuk a lázasnál, hogy még is mennyire pontos végbélbe és a fülbe, utána inkább lázasnál nem engedte a főnökség. Sokat csalt. De arra jó lesz nálatok, mert te úgy se fogod mérni, ha lázas. Erre a célra totál elég a füles kérdező.
máj. 7. 21:03
 25/35 A kérdező kommentje:

#22! Kimondtad a kulcsszót. "Muszáj".Nincs olyan helyzet, hogy egy baba fenekébe muszáj lázmérőt dugni.

#23! Haladj tovább máshova kötözködni.Az meg egyértelmű, hogy a #22 is te vagy, szóval további jó beszélgetést magaddal. Máshol😁

máj. 7. 21:07
 26/35 A kérdező kommentje:
#24! Ugye, milyen egyszerűek ezek a szabályok? Kár, hogy neked ilyen lassan sikerült megérteni. Ez az egy válaszod pont elég lett volna.
máj. 7. 21:19
 27/35 anonim ***** válasza:
15%

22-es én vagyok. A 23-ast nem ismerem. Csak nekem van tapasztalatom egy beteg gyerekkel már, tudod? Olyan dolgokat kellett látnom és végigélnem 8 év alatt, amit te el se tudsz képzelni!

Szerencsédre persze. Adja az ég,hogy ne éld át.

Csak ne feledd: gyereknél soha ne mondd,hogy soha!

máj. 7. 21:36
 28/35 anonim ***** válasza:
20%
Jó tanács volt kérdező, de egy iszonyat bunkó nő vagy, akit már az ajtóba az ügyeleten kiutálnak. És nem, nem én voltam a 22-es, biztosan meglepő ez számodra. De olyan szinten buta vagy, hogy inkább hagyjuk tényleg. Tanulj még picit mielőtt tényleg anya leszel. Írtam, hogy nem kell semmit a gyerek fenekébe dugdosni, főleg ha tényleg ekkora trauma ért téged, de bizony lesz helyzet, amikor nincs alternatíva, kimegy a mentős és esetleg szeretné majd az életét megmenteni, amire ha te nemet mondasz, akkor a végén a te felelősséged. Van amire egyszerűen nincs alternatíva gyógyszerből, erre van neked, fülhőmérő, de gyógyszerre nem mindig lesz. Ahogy neked is bedugnák egy rohamnál. Jó tanács volt, de te tudod. :)
máj. 7. 21:39
 29/35 A kérdező kommentje:

#27! Sajnálom, hogy beteg gyereked van. Én is dolgoztam sérült gyerekekkel. Tudom, hogy ennél cifrább dolgokat is dugnak, ennél cifrább helyekre is.

De nem kell rosszindulatúnak lenni. Nem én tehetek róla, hogy neked beteg a gyereked. Az enyém egyelőre úgy tűnik, hogy egészséges, a kérdésem egészséges gyerekekre vonatkozott, akiknek nem kell az általad tapasztalt szörnyűségeken átmenni, mert bizony a többségnek nincs szüksége arra, hogy bármit is a fenekébe dugjanak. Ha a gyerekem beteg lesz, és nem lesz más megoldás, akkor nyilván nem fogok ilyesmit kérdezni, mert más fog foglalkoztatni és akkor azzal kapcsolatban kérdezek. Egyelőre abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy lehet az a legnagyobb problémám, hogy milyen lázmérőt vegyek a gyerekemnek.🤷🏼‍♀️

#28! Drágám, ezt a hisztit minden eüs kérdésnél előadod, már messziről megismerni. Professzornak képzeled magad, pedig max.egy sz@ros ápolónő vagy, de lehet, inkább takarítónő. Miért érzel kényszert arra, hogy minden kérdésre válaszolj? A válaszaid egyáltalán nem hasznosak, a hisztidre meg senki nem kíváncsi. Kezeltesd inkább a frusztrációdat.

Számodra meg biztos az a nagyon meglepő, hogy az ember nem azért megy ügyeletre, hogy szeressék. Nyugodtan kiutálhatsz😁 Szerencsére nem minden egészségügyis ilyen alkalmatlan elmebeteg, mint te vagy, úgyhogy kicsi az esély, hogy pont téged nyerünk meg.

Tanulnod főleg neked kéne. Kezdheted rögtön az olvasással.

"Van amire egyszerűen nincs alternatíva gyógyszerből, erre van neked, fülhőmérő, de gyógyszerre nem mindig lesz."

Segítek, a kérdés a LÁZMÉRŐ volt.

"kimegy a mentős és esetleg szeretné majd az életét megmenteni, amire ha te nemet mondasz, akkor a végén a te felelősséged."

Lehet, hogy neked a 2 agysejteddel a mentős életmentése és az anyuka lázmérése ugyanaz a tevékenység, de megsúgom, nagyon nem. Az egyikről szólt a kérdés, a másiknak meg köze sincs hozzá.

Mostmár húzz innen, nagyon várnak más kérdéseknél!😘

máj. 7. 22:20
 30/35 A kérdező kommentje:

#30! Ha már itt tartunk, írtam valahol, hogy nincs gyerekem?🤣

Nem érdekel, hogy mi vagy, az érdekel, hogy osztod itt a nemlétező észt a felsőbbrendűségi érzéseddel. Nem vagyok rá kíváncsi. Arra van az oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel, és aki tud, válaszoljon rá. Az nem válasz, hogy próbálsz alázgatni. A többieknek sikerült megugrani ezt a nagyon bonyolult feladatot, téged meg többedszerre is megkérlek, húzzál innen!

Ha anya lennél, tudnád, hogy a lázcsillapító kúpnak is van más alternatívája, más gyógyszerről meg nem volt szó. A lázcsillapítóról is csak érintőlegesen. A kérdés az volt, milyen LÁZMÉRŐT használsz? Na, sikerül így huszadik olvasásra értelmezned?

máj. 7. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!