Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiúnak vennétek babakonyhát?...

Fiúnak vennétek babakonyhát? Ha máshol vagyunk nagyon elvan vele.

Figyelt kérdés
Persze nem rózsaszínre gondolok, vannak fából is.
2010. okt. 28. 08:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Fiúknál lehet kapni szerszám asztalt, szerszám padot!

Olyan mint a konyha, csak kalapács fűrèsz, fúró csavarhúzó stb. Van hozzá!

2010. okt. 28. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi anyukák is játszottunk kislánykorunkban fiús játékokkal.Szerintem mindenki barkácsolt ezerrel :) ,én pl.imádtam kalapálni,fűrészelni a papával.Motoroztam apa motorján,horgászni jártunk stb. Mindemellett voltak babáim ,és mára (majdnem)feleség,és anya vagyok. :) Akkor a kisfiúk miért ne próbálhatnák ki a "lányos" játékokat? Szerintem senki nem ad közben a kisfiára rózsaszín habos babos ruhát,mert AZ gáz lenne.De ha csak játszik egy kisfiú is a játékkonyhával,azzal semmi gond nincs.Miért kellene egy kisfiúnak kizárólag durvaságra nevelő játékokkal játszani? (pisztoly,puska,nyíl...)
2010. okt. 28. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Az én fiam is imád főzni, szeret játszani az edényekkel.

Ha a nagy "játszókonyhát" is élvezné máshol kapna egyet, amúgy mert fiú minek vennék neki szerszámpadot, ha nem érdeklik a szerszámok, porfogónak???

2010. okt. 28. 09:46
 14/16 anonim ***** válasza:

fiam is kapott tavaly karácsonya, akkor volt másfél éves, az unokatesója meg szintén fiu 3, versenyeztek a kislábasokért, majdnem bunyó lett belőle.

azóta megtanultak szépen együtt játszani, és nagyon nagy kedvenc a kiskonyha. fiam készit nekem reggelente kávét, süt hozzá sütit, és ebédre levest.... imádnak vele játszani.

mi a kislábasokat, tányérkákat úgy használjuk, hogy ősszel gyűjtöttünk magokat, terméseket,pl gesztenyét, babot, stb. azzal főznek állandóan. kevernek-kavarnak- utána az is jó játék, hogy kiválogatják. :-)

egyáltalán nem csak lányos egy ilyen játék szerintem.

2010. okt. 28. 10:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze! miért ne lehetne? nem is értem...:) attól félsz, hogy lányos, vagy miért? A fiúk miért ne főzhetnének?? gondolj arra, hogy az összes mesterszakács férfi :)
2010. okt. 28. 10:46
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, meg is veszem:)
2010. okt. 28. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!