Jó kérdés... engem lehurrogtak egy másik kérdésnél, mert 13 hónapos kisfiamnak nem vettem még babát...
2010. okt. 28. 08:10
2/16 anonim válasza:
Mi a keresztlányunknak veszünk Karácsonyra,nekünk 2 éves a fiúnk és mi is begondolkoztunk,mert szerintem ezt lehet fiúnak is adni!Sőt az ovikban is van és a fiúk is játszanak vele!
2010. okt. 28. 08:20
3/16 anonim válasza:
nem hurrogtak le első,csak a válaszod volt kérdéses,ha van baba vagy kap miért ne játszhatna vele,amire te azt írtad természetes okokból nincs babája.az én fiamnak van babája de nem játszik vele,de lehet szülinapjára kap babakonyhát,mert imád kint lenni a konyhába,süt főz,rakosgat,szerintem ez nem lányos játék.nem rózsaszínt veszek,annyi.
2010. okt. 28. 08:21
4/16 anonim válasza:
Persze,miért ne?
2010. okt. 28. 08:27
5/16 anonim válasza:
Igen, nekem az a természetes, hogy nem kapott eddig babát, hiszen fiú!! Kapott autót, mesekönyveket, és még sok-sok mindent, ami egy 13 hónapos kisfiút érdekelhet. Eddig a baba nem tartozott ezek közé. De a szüleimnél megvannak még a régi babáim, majd azok közül kap egyet, ha érdekli. Ha nem érdekli, mi a francnak erőltessem???
2010. okt. 28. 08:32
6/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne konyhája egy kisfiúnak?Ettől még nem lesz identitászavaros.A páromnak(aki férfi)igazi konyhája van,szakács :)))) Ebben semmi gáz nincs.
:)
2010. okt. 28. 08:38
7/16 anonim válasza:
Fiam 6 éves, ha lát egy játék babát vagy egy pónit, rögtön mondja: " Fúúúj, lányos!"
Mégis tavaly karácsonyra ő kérte a kiskonyhát. (de azt azért kikötötte a Jézuskának, hogy nem lehet rózsaszín)
2010. okt. 28. 08:43
8/16 anonim válasza:
Ezt én is megkérdeztem párhónapja:-) Nálunk mükődik:-) Kapott kis kötényt is:-)
2010. okt. 28. 08:52
9/16 anonim válasza:
Az én fiamnak babája is van, a pónikért meg van veszve és imád főzni:))) Mondjuk apja szakács így ez nála apa utánzás:)
Nekünk szerencsére van egy másfél éves lányunk, így amikor Pónit vagy konyhát veszünk (kérünk a rokonoktól) akkor mindig van mire fogni hogy majd a kislánynak milyen jó lesz :)
Mert sokan beszóltak már hogy ilyen játék nem való fiúnak. A nagybátyám pl. múlkor is pisztolyt hozott (ami így önmagában nem baj mert megfér a sok minden mellett) de még jól el is mondta sokszor a fiamnak hogy a KISFIÚ EZZEL JÁTSZANAK, és nem Pónival:)
2010. okt. 28. 08:56
10/16 anonim válasza:
Nyugodtan!!! Ha tetszik neki, elvan vele miert ne? A lenyeg, hogy lekosse, fejlessze, tudjon tenni-venni. Baratnom kisfia pl. egyfolytaban az lanytesoja jatek babakocsiajat tolta 18 honaposan. Azt vittek setalni mert ha nem kitort a balhe. Persze csak a pingvint lehetett beletenni (ez volt a kedvenc jateka) minden mas ellenseg volt. :) En ebben sem lattam semmi rosszat pedig a babakocsi meg rozsaszin is volt. :))) De a konyha tenleg uniszex, ezen ne aggodj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!