Adjak 25 fokban délben még bundazsàkot a 9 hetes babámra?
Figyelt kérdés
Mindig 11-13 óra között sétálunk és mára 25-26 fokot mond. Már a kevesebb fokokban is, izzadt a háta a bundazsàkban meg tök meleg a gyerek, és most nem tudom, hogy belerakjam-e még bundazsàkba, vagy a hordozóba (abba a részébe tudom csak sétáltatni) tegyek egy vastagabb plédet, a gyerekre is két pulcsit adjak meg sapkát és őt is egy vastagabb pléddel takarjam be, vagy úgy még fázni fog?ápr. 6. 09:21
61/70 anonim válasza:
Védőnőként írom, hogy félelmetes, milyen "szakemberek" kaphatnak diplomát és osztanak tanácsot.
Őszintén sajnálom, amiért ilyen buta védőnőhöz kerültél :(
62/70 anonim válasza:
61, hogy el, nem a védőnő mondta neki.
63/70 anonim válasza:
Csak józan paraszti ész kell, nem kell az első anyasággal mentegetőzni. Én is az vagyok, mégsem főzöm meg a 4 hónapos gyereket. Egy hosszú ujjú body, nadrág, vékony zokni. Még takaró sem kell, sapka főleg nem.
Bundazsákot januárban adtam rá utoljára, már februárban is jó idő volt.
64/70 anonim válasza:
Augusztusban fogok szulni, az elozo eveket elnezve iden is 40 fok lesz abban a honapban. Ki sem fogunk lepni a hazbol, ahol szinten 30 fok lesz. Pelenkan kivul nem lesz mas a gyereken.
65/70 babyboom567 válasza:
ahh,a decemberi gyerekemet nem öltöztettem be ennyire.Ha nem kamu a kérdésed,és tényleg így beöltözteted,akkor hamarosan a hírekbe leszel, hogy bölcsőhalálban/hőhutában meghalt a gyereked.Pillanatok alatt felborul a baba hőszabályzása, és összeomlik a keringése.
66/70 anonim válasza:
Vajon túlélte a gyerek a nyarat? még mindig bundazsakba rakja az anyja? 🤔
67/70 anonim válasza:
Reméljük nem öltözteti túl ebben a melegben
68/70 anonim válasza:
#64 vagyok, tenyleg 40 fok van.😅 Mi delkeleten elunk, itt keddig nem megy le a homerseklet, es ket napom van terminusig.
Nem gondolkodok bundazsakban.😀
69/70 anonim válasza:
Csak azt nem tudom, hogyha 25 fokban bundazsakot ad rá, akkor -10,15 fokban vajon mit adhat rá?
70/70 anonim válasza:
#68, pedig jön a lehűlés, akár 32 fok is lehet😃 kellene egy bundazsák arra a gyerekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!