Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak 25 fokban délben még...

Adjak 25 fokban délben még bundazsàkot a 9 hetes babámra?

Figyelt kérdés
Mindig 11-13 óra között sétálunk és mára 25-26 fokot mond. Már a kevesebb fokokban is, izzadt a háta a bundazsàkban meg tök meleg a gyerek, és most nem tudom, hogy belerakjam-e még bundazsàkba, vagy a hordozóba (abba a részébe tudom csak sétáltatni) tegyek egy vastagabb plédet, a gyerekre is két pulcsit adjak meg sapkát és őt is egy vastagabb pléddel takarjam be, vagy úgy még fázni fog?
2024. ápr. 6. 09:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
Jól van 24-es. Azt hiszem, akkor hallgatok saját magamra és lesz pléd, két pulcsi, cicanadrág, zokni és sapka. Ha valóban úgy érzem, hogy 25 fok van kint.
2024. ápr. 6. 09:53
 22/70 anonim ***** válasza:
5%

Első babás anya, nem kioktatàst, hanem tanácsot kèrt. Próbàld meg szerintem a body+ rugit, ha fàzòs, ès egy nagyon könnyű takaròt vigyèl vèsztartalèknak, ha nem lenne elèg.

A fènyvèdelemre èrdemes odafigyelni, dèlben mar van, mikor erősen süt a nap, az èn gyerekem (nem baba màr) barnult is idèn.

A babakocsit sose takard le ùgy pelussal, vagy màssal, hogy ne jàrjon a levegő, nagyon beszorulhat a meleg.

2024. ápr. 6. 09:54
 23/70 A kérdező kommentje:
26! Köszi. De ugye azért te legalább egyetértesz velem abban, hogy sapka már csak a füle miatt meg mert az én babámnak alig van haja, azért kell?!
2024. ápr. 6. 09:55
 24/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm 28! Úgy tűnik,itt mindenki csípőből tudta első gyerekkel is hogy mit hogyan. Hát én nem vagyok ilyen szuper anya sorry.
2024. ápr. 6. 09:56
 25/70 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező! Szerintem ez az a pillanat, amikor megtanultad, hogy mindig inkább a saját intuíciódnak higgy, a saját józan eszednek. Te is tudod, hogy nem kell ennyi ruha egy pici babára a melegben. Ebben a korban a túlmelegedés sokkal veszélyesebb rájuk, mint a kihűlés,m mert bennük még van az ugynevezett barna zsír, ami képes hőt termelni és melegíteni őket, míg a tulmelegedés ellen vedtelenek, nem jó még a hőszabályozásuk. Inkább legyen neki picit hűvösebb, mint tul meleg. Öltöztesd szellősen, egy kis takaró, ennyi elég. Max 2 réteg ruha. Szép napot, jó sétát!
2024. ápr. 6. 09:57
 26/70 anonim ***** válasza:
95%

30, nem nem tudta senki mit hogy az első babánál

Viszont azt a hülye is tudja, hogyha izzad a gyerek nem rakja bundazsakba.

2024. ápr. 6. 09:57
 27/70 anonim ***** válasza:
93%

Kerlek szepen gondolkozzal mar :D

25 fokban egy 9 hetesre a benti ruhaja fele maximum egy textil pelenkaval takarnam be (csak a babat, nem a babakocsit, hogy ne kapjon levegot!) de ha izzad, levennem rola ezt is.

2024. ápr. 6. 10:03
 28/70 anonim ***** válasza:
94%
A mi védőnőnk mindig azt mondta, hogy egy réteggel kell több ruha a banánkra, mint ránk. 25 fokban, bundazsákban meg fog főni szegény.
2024. ápr. 6. 10:03
 29/70 anonim ***** válasza:
89%
Mozesetek nincs? Ne hordozoban setaltasd lecci, az nem arra van. A leheto legkevesebb idot toltson benne, arra hasznald, amire valo, tehat utazasokra.
2024. ápr. 6. 10:07
 30/70 A kérdező kommentje:
37! Van, de nem marad meg benne csak a hordozóban, szóval abban sétáltatom.
2024. ápr. 6. 10:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!