Adjak 25 fokban délben még bundazsàkot a 9 hetes babámra?
A védőnőd teljesen hülye.
9, nyugodj meg, hogy nem a védőnő mondta neki, hogy adjon rá bundazsákot 25 fokban, csak hát valakire fogni kellett, mert beismerni ciki...
Hideg a keze? Mondok valamit: a majdnem 2 évesemnek állandóan hideg a keze. De annyira, hogy az már nekem fáj. Borzasztó. Ennek ellenére nem fázik.
Sőt, a védőnőnk is mondta, hogy ő is ilyen, neki is mindig jégcsap a keze. És hidd el, ő se fázik. 🤣
De amúgy meg nem értem, ha úgyis azt adsz rá, amit te akarsz, akkor minek írtál ki kérdést? Az anyukák többsége nem öltöztetné be ennyire, de te csakazértis, mert jobban tudod. Akkor ne írj ki felesleges kérdést, mert csak balhé lesz belőle.
A babák kezének hőmérséklete nem releváns ilyen esetben. Picike még , könnyebben kihűl. A lányomnak kánikulában is tud hideg lenni a keze.
Body, nadrág, zokni, pulcsi, és max egy VÉKONY takaró, vékony pamut sapival.
Hordozóban tilos sétáltatni, ezt nem mondta a védőnő vagy az az orthopédus. Csak a legszükségesebb minimális utazási időre szabad használni.
Bundazsák? 30 fokban? Májusi a fiam, nem volt ilyen meleg, mint most, de egy vékony pamut body és vékony pamut rugiban jött haza a kórházból. Vékony pamut sapiban.
Baromi egészségtelen amit csinálsz vele. Adj rá egy rugdalózót és egy vékonyt takarót, más nem kell.
Szerintem ez ugyanaz a bolond akinek "leizzadt a gyerek a kocsiban, aztán még félórát a vizes ruhában tartotta"... gondolom troll.
Ha mégsem, akkor üzenem, hogy a babàk keze hideg! Nem azért mert fáznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!