Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak 25 fokban délben még...

Adjak 25 fokban délben még bundazsàkot a 9 hetes babámra?

Figyelt kérdés
Mindig 11-13 óra között sétálunk és mára 25-26 fokot mond. Már a kevesebb fokokban is, izzadt a háta a bundazsàkban meg tök meleg a gyerek, és most nem tudom, hogy belerakjam-e még bundazsàkba, vagy a hordozóba (abba a részébe tudom csak sétáltatni) tegyek egy vastagabb plédet, a gyerekre is két pulcsit adjak meg sapkát és őt is egy vastagabb pléddel takarjam be, vagy úgy még fázni fog?
ápr. 6. 09:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
91%
Én kiskocsiba teszem,hosszu ujju bodi van rajta,meg egy rövid,nadrág,kissabka,vékony takaróval takarom. Nemsokara 7 hetesem
ápr. 6. 10:12
 32/70 A kérdező kommentje:
Nem unjàtok még a szidalmazàsom? Jól esik tényleg? És ti vagytok anyák? Szép példák lesztek a gyerekeiteknek. És igen, amíg olyan hideg a keze a gyereknek mint a béke segge, addig pléddel be is fogom takarni és míg ki nem nő a haja, sapka (vékony tavaszi) is lesz rajta. Gondolom egyikőtök sem jön el ápolni a gyereket , ha megfázik. Aki normális tanácsot adott , neki köszönöm!
ápr. 6. 10:14
 33/70 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, a két pulcsi+takaró nagyon sok.
ápr. 6. 10:16
 34/70 anonim ***** válasza:
98%

Kik szidalmaznak? Kerdezo, ezt most nagyon tulreagalod, ne haragudj.

Biztos a hormonok vagy en nem tudom, de katasztrofa.

Olvasd vissza a valaszokat, aztan a tieidet is. Egyszeruen kritikan aluli a viselkedesed. Bocsi, de ha mindenki hulye korulotted csak te nem, akkor az mar gyanus es sanszos, hogy a problema veled van.

A sapka amugy nem a haja miatt kell, ezt itt es most el is engedhetned vegre. Nem is a fule miatt, hanem a kutacsa miatt, de idojarastol is fugg, 30 fokban azert mar ne add ra. De VEKONY sapka legyen, ne teli bundas!

Megfazni meg max miattad fog, mert megfozod.

ápr. 6. 10:18
 35/70 A kérdező kommentje:
Na Mentünk sétálni két pulcsiban, két vastag pléddel, sapkàval mert 17 fok van és lehet picit fazna egy szál pelenkában a gyerek, bár nem biztos, majd ha izzad, akkor még a pelust is leveszem róla, nehogy már megizzadjon ott is.
ápr. 6. 10:18
 36/70 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen adjál rá bundazsákot de ne csak most, nyáron is. Nehogy megfázzon
ápr. 6. 10:20
 37/70 anonim ***** válasza:
100%

25 fokrol szolt a kerdes, nem 17-rol.

Ne verd most a melled, tudom, hogy arra megy ki a jatek, hogy csak azert is neked legyen igazad, ez rendkivul gyerekes, de mindegy.

De ha nem erted a kulonbseget a 17 es a 25 fok kozott, az problema.

ápr. 6. 10:22
 38/70 anonim ***** válasza:
100%

Te troll vagy mi? Tök mindegy, milyen ruháról beszélünk, te leírod, hogy izzad a gyerek és megkérdezed, hogy öltöztessed-e még jobban. Ehhez nem elég első gyerekesnek lenni, erre bárki tudja a választ józan paraszti ésszel.

Másrészt benne van a nevében, BUNDA. Magadra mikor vennél bundát? Nyári időjárásban?

ápr. 6. 10:28
 39/70 anonim ***** válasza:
88%
Nem olvastam végig. De nem kell senkitől tanácsot kérni. Nekem 1 gyerekem van. Ugyanúgy öltöztettem fel, mint magamat. Plusz amikor nagyon pici egy kis pléd. Vékony sapka sem fog ártani. Figyelj oda a babára, ha izzad, nem kell annyi cucc rá. Nem kell mindent túlkombinálni, gondolj bele ameddig nem volt net addig is kivitték sétálni a babákat. Nem kell ehhez senkit megkérdezni.
ápr. 6. 10:30
 40/70 anonim ***** válasza:
100%

17 fokban pedig a két pulcsi két pléd is sok 🤣🤣

Most jöttünk be az egy honaposommal.

Süt a nap fujdogal a szél

Volt rajta egy hosszú ujjú body, egy nem túl vastag szvetter ,nadrág, vékony Sápi és egy vékony takaró ami nem volt rajta csak vittem magammal

ápr. 6. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!