Adjak 25 fokban délben még bundazsàkot a 9 hetes babámra?
Kik szidalmaznak? Kerdezo, ezt most nagyon tulreagalod, ne haragudj.
Biztos a hormonok vagy en nem tudom, de katasztrofa.
Olvasd vissza a valaszokat, aztan a tieidet is. Egyszeruen kritikan aluli a viselkedesed. Bocsi, de ha mindenki hulye korulotted csak te nem, akkor az mar gyanus es sanszos, hogy a problema veled van.
A sapka amugy nem a haja miatt kell, ezt itt es most el is engedhetned vegre. Nem is a fule miatt, hanem a kutacsa miatt, de idojarastol is fugg, 30 fokban azert mar ne add ra. De VEKONY sapka legyen, ne teli bundas!
Megfazni meg max miattad fog, mert megfozod.
25 fokrol szolt a kerdes, nem 17-rol.
Ne verd most a melled, tudom, hogy arra megy ki a jatek, hogy csak azert is neked legyen igazad, ez rendkivul gyerekes, de mindegy.
De ha nem erted a kulonbseget a 17 es a 25 fok kozott, az problema.
Te troll vagy mi? Tök mindegy, milyen ruháról beszélünk, te leírod, hogy izzad a gyerek és megkérdezed, hogy öltöztessed-e még jobban. Ehhez nem elég első gyerekesnek lenni, erre bárki tudja a választ józan paraszti ésszel.
Másrészt benne van a nevében, BUNDA. Magadra mikor vennél bundát? Nyári időjárásban?
17 fokban pedig a két pulcsi két pléd is sok 🤣🤣
Most jöttünk be az egy honaposommal.
Süt a nap fujdogal a szél
Volt rajta egy hosszú ujjú body, egy nem túl vastag szvetter ,nadrág, vékony Sápi és egy vékony takaró ami nem volt rajta csak vittem magammal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!