Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak 25 fokban délben még...

Adjak 25 fokban délben még bundazsàkot a 9 hetes babámra?

Figyelt kérdés
Mindig 11-13 óra között sétálunk és mára 25-26 fokot mond. Már a kevesebb fokokban is, izzadt a háta a bundazsàkban meg tök meleg a gyerek, és most nem tudom, hogy belerakjam-e még bundazsàkba, vagy a hordozóba (abba a részébe tudom csak sétáltatni) tegyek egy vastagabb plédet, a gyerekre is két pulcsit adjak meg sapkát és őt is egy vastagabb pléddel takarjam be, vagy úgy még fázni fog?
2024. ápr. 6. 09:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
91%
Én kiskocsiba teszem,hosszu ujju bodi van rajta,meg egy rövid,nadrág,kissabka,vékony takaróval takarom. Nemsokara 7 hetesem
2024. ápr. 6. 10:12
 32/70 A kérdező kommentje:
Nem unjàtok még a szidalmazàsom? Jól esik tényleg? És ti vagytok anyák? Szép példák lesztek a gyerekeiteknek. És igen, amíg olyan hideg a keze a gyereknek mint a béke segge, addig pléddel be is fogom takarni és míg ki nem nő a haja, sapka (vékony tavaszi) is lesz rajta. Gondolom egyikőtök sem jön el ápolni a gyereket , ha megfázik. Aki normális tanácsot adott , neki köszönöm!
2024. ápr. 6. 10:14
 33/70 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, a két pulcsi+takaró nagyon sok.
2024. ápr. 6. 10:16
 34/70 anonim ***** válasza:
98%

Kik szidalmaznak? Kerdezo, ezt most nagyon tulreagalod, ne haragudj.

Biztos a hormonok vagy en nem tudom, de katasztrofa.

Olvasd vissza a valaszokat, aztan a tieidet is. Egyszeruen kritikan aluli a viselkedesed. Bocsi, de ha mindenki hulye korulotted csak te nem, akkor az mar gyanus es sanszos, hogy a problema veled van.

A sapka amugy nem a haja miatt kell, ezt itt es most el is engedhetned vegre. Nem is a fule miatt, hanem a kutacsa miatt, de idojarastol is fugg, 30 fokban azert mar ne add ra. De VEKONY sapka legyen, ne teli bundas!

Megfazni meg max miattad fog, mert megfozod.

2024. ápr. 6. 10:18
 35/70 A kérdező kommentje:
Na Mentünk sétálni két pulcsiban, két vastag pléddel, sapkàval mert 17 fok van és lehet picit fazna egy szál pelenkában a gyerek, bár nem biztos, majd ha izzad, akkor még a pelust is leveszem róla, nehogy már megizzadjon ott is.
2024. ápr. 6. 10:18
 36/70 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen adjál rá bundazsákot de ne csak most, nyáron is. Nehogy megfázzon
2024. ápr. 6. 10:20
 37/70 anonim ***** válasza:
100%

25 fokrol szolt a kerdes, nem 17-rol.

Ne verd most a melled, tudom, hogy arra megy ki a jatek, hogy csak azert is neked legyen igazad, ez rendkivul gyerekes, de mindegy.

De ha nem erted a kulonbseget a 17 es a 25 fok kozott, az problema.

2024. ápr. 6. 10:22
 38/70 anonim ***** válasza:
100%

Te troll vagy mi? Tök mindegy, milyen ruháról beszélünk, te leírod, hogy izzad a gyerek és megkérdezed, hogy öltöztessed-e még jobban. Ehhez nem elég első gyerekesnek lenni, erre bárki tudja a választ józan paraszti ésszel.

Másrészt benne van a nevében, BUNDA. Magadra mikor vennél bundát? Nyári időjárásban?

2024. ápr. 6. 10:28
 39/70 anonim ***** válasza:
89%
Nem olvastam végig. De nem kell senkitől tanácsot kérni. Nekem 1 gyerekem van. Ugyanúgy öltöztettem fel, mint magamat. Plusz amikor nagyon pici egy kis pléd. Vékony sapka sem fog ártani. Figyelj oda a babára, ha izzad, nem kell annyi cucc rá. Nem kell mindent túlkombinálni, gondolj bele ameddig nem volt net addig is kivitték sétálni a babákat. Nem kell ehhez senkit megkérdezni.
2024. ápr. 6. 10:30
 40/70 anonim ***** válasza:
100%

17 fokban pedig a két pulcsi két pléd is sok 🤣🤣

Most jöttünk be az egy honaposommal.

Süt a nap fujdogal a szél

Volt rajta egy hosszú ujjú body, egy nem túl vastag szvetter ,nadrág, vékony Sápi és egy vékony takaró ami nem volt rajta csak vittem magammal

2024. ápr. 6. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!