Adjak 25 fokban délben még bundazsàkot a 9 hetes babámra?
Figyelt kérdés
Mindig 11-13 óra között sétálunk és mára 25-26 fokot mond. Már a kevesebb fokokban is, izzadt a háta a bundazsàkban meg tök meleg a gyerek, és most nem tudom, hogy belerakjam-e még bundazsàkba, vagy a hordozóba (abba a részébe tudom csak sétáltatni) tegyek egy vastagabb plédet, a gyerekre is két pulcsit adjak meg sapkát és őt is egy vastagabb pléddel takarjam be, vagy úgy még fázni fog?ápr. 6. 09:21
41/70 anonim válasza:
25 fok az melegebb, mint ami egy átlagos lakásban van. 25 fokosra fűtöttük a fürdőt kb, amikor fürdettük újszülöttként a babánkat. Tehát meztelenül se fázott 25 fokban. Bundazsákot ilyen 5 fokos téli időhöz szoktunk használni.
Én ma egy rövid body és melegítős pulcsi-nadrágban vittem ki, plusz kocsicipő és pamutsapi. Ebben jól érezte magát.
42/70 anonim válasza:
Szerintem ez már kamu. A napokban ez a 3. Ilyen kérdés, ahol meg akarják főzni a gyereket. Az első 2 még komolynak tűnt, nálam amit írsz, az már a tulzas kategória ahhoz, hogy igaz legyen, ennyire nem lehetsz buta.
44/70 anonim válasza:
Ha 25 fokban bundazsákot adsz rá, akkor télen mit fogsz?
47/70 anonim válasza:
Úgy öltöztesd ahogy te is jól érzed magad+takard be egy vékonyabb pléddel. Sokkal veszélyesebb a túlöltöztetés, mintha fázna. Ha meleg a kis tarkója nem fázik. 🙂
48/70 anonim válasza:
32 vagyok.aki nem akar bántani. De kérlek olvassvutánna miért hideg a keze. Ha leizzad nagyon,akkor fázik meg.
49/70 anonim válasza:
Biztos, hogy nem kamu. A kis önbizalommal rendelkező első babás nőket pontosan így lehet elbizonytalanítani hülye tanácsokkal. A saját józan eszüknek se fognak már hinni. Tanulság: hagyjátok békén az anyákat a csecsemőjükkel. Ha gondolkodniuk kell, rá fognak jönni, mi a jó nekik.
50/70 anonim válasza:
Minimum body, kezeslábas, kardigán, bundazsák és vastag pléd kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!