Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak 25 fokban délben még...

Adjak 25 fokban délben még bundazsàkot a 9 hetes babámra?

Figyelt kérdés
Mindig 11-13 óra között sétálunk és mára 25-26 fokot mond. Már a kevesebb fokokban is, izzadt a háta a bundazsàkban meg tök meleg a gyerek, és most nem tudom, hogy belerakjam-e még bundazsàkba, vagy a hordozóba (abba a részébe tudom csak sétáltatni) tegyek egy vastagabb plédet, a gyerekre is két pulcsit adjak meg sapkát és őt is egy vastagabb pléddel takarjam be, vagy úgy még fázni fog?
2024. ápr. 6. 09:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
95%

1. te magad írtad, hogy izzadt eddig is, akkor vond le a kozekvenciákat

2. a fiam egy hőhullámban érkezett 36 hétre, a PIC-en egy szál pelusban, azaz lényegében meztelenül feküdt az összes 1 kilós baba is, olyan meleg volt, nem hinném, hogy egy korababás nővér tényleg erre buzdítana, hogy izzaszd meg az egészséges 2-3 hónapos gyerekedet

2024. ápr. 6. 09:43
 12/70 A kérdező kommentje:
13! Akkor ne hidd! Pont nem érdekel.
2024. ápr. 6. 09:44
 13/70 anonim ***** válasza:
84%
kérdező, nem fog napszúrást kapni, ha árnyékban van a feje, ha nem viszed a tűző napra, 25-25 fokban nem muszáj sapkát húzni egy babára, hidd el, ez csak egy régről begyökerezett, és hozzátenném felesleges magyar szokás
2024. ápr. 6. 09:45
 14/70 anonim ***** válasza:
95%
Pontosan, tedd bundazsakba, ne hallgass az anyukákat, hallgass egy idióta vedonore.
2024. ápr. 6. 09:45
 15/70 A kérdező kommentje:
Kérdeztem basszus első gyerekes anyukaként tök normálisan és csak a bunkó,paraszt stílus jön vissza, mert normálisan válaszolni luxus. Hát tuti hogy nem egy szál pelenkába fogom sétáltatni a gyereket hogy majd taknya nyàla egybefollyon.
2024. ápr. 6. 09:48
 16/70 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell bundazsák. Az csak nagyon hidegben kellhet tèlen, de van, aki sose használja (mivel màr nincs hideg tèlen sem).

25 fokban pelus+ 1 vagy 2 rèteg elèg, attól függően, hogy fàzós baba-e. ( body+rugi, vagy csak az egyik)

Nem kell mindent elhinni, amit az ártónő mond.

2024. ápr. 6. 09:48
 17/70 A kérdező kommentje:
22! Nagyon fázós a babám, azért is szoktak jobban felöltöztetni. Köszi a normális választ (az egyetlent).
2024. ápr. 6. 09:50
 18/70 anonim ***** válasza:
93%
egyáltalán nem voltunk annyira bunkók, mint amennyire te felhúztad magad, az, hogy mindenkiből kiszakadt egy ótejóég az alapból izzadó, de még csakazértis bebundázott gyerekre, amikor ezer cikk van arról, hogy a túlöltöztetés egyenes út a bölcsőhalálhoz, hát az szerintem érthető
2024. ápr. 6. 09:51
 19/70 anonim ***** válasza:
95%

Akkor sem kell bundazsak 25 fokban ha fázos a gyerek.

Első babás anyukaként is lehetne annyi az eszed, hogyha látod a gyereket, hogy izzad kevesebb fokban is a bundazsakban, akkor 25 fokban még jobban fog.

Vagy nincs semmi logikad?

2024. ápr. 6. 09:52
 20/70 anonim ***** válasza:
93%

Én is PIC-es nővér voltam, mielőtt megszületett a fiam.

Ebben az időben egy body, vékonyabb pulcsi, vékony sapka bőven elég.

Ha leizzad a baba, akkor a nedves ruháktól könnyebben megfázik, ezért sem kell túlöltöztetni.

Ha pedig már lent lesztek, séta közben nyúlj be a tarkójához, ha száraz, és meleg, akkor pont jól van felöltöztetve, nem fázik, és melege sincs. Ha nyirkos és meleg, akkor túlöltöztetted, ha hideg, akkor pedig alulöltöztetted.

2024. ápr. 6. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!