Miért lett rossz a pólyázás?
Két gyerekem van, ők nagyon szerették azt, amikor bepólyáztam őket, pikk pakk megnyugodtak és elaludtak benne. Amint észrevettem, hogy már nem szeretik, nem is csináltam többet.
Húgom babája 4 hetes, megkért, hogy picit segítsek neki addig vigyázni rá, ameddig ő orvoshoz megy. Hiába volt időpontja, nem került be egyhamar. A pici nagyon elkezdett sírni, nem sikerült sehogy megnyugtatnom, aztán eszembe jutott, hogy mit csináltam az enyémekkel és bepólyáztam. Konkrétan fél perc alatt visszaaludt és egy órán át aludt, ameddig a húgom vissza nem ért. Ezután jött a nagy kiabálás, hogy én ezt hogy merészeltem megtenni, súlyos károkat okoz, menjek a fenébe, többet nem vigyázhatok a gyerekére. Aztán elviharzott. Hát őszintén én most nagyon meglepődtem, csak segíteni szerettem volna, de az fix, hogy többet nem fogok.
22-
Szerintem valami baj van a toronyban nála
Ilyet se hallottam meg, hogy ciki a babakocsi.
Én tök büszkén toltam benne az újszülöttemet...
Fú, végre megtudtam, mitől lettem én puding és a gyerekem buta! Biztos, mert babakocsiban aludt napközben élete első másfél évében! Köszi, 19-es, hogy felnyitottad a szemem, ha lesz kistesó, egész nap vele a hátamon fogok porszívózni.
🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Az én gyerekem a kendoben sírt, nem szerette.babakocsiban imádott lenni.
Akkor végülis a gyerekem a hibás, hogy puding lettem 🤷🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!