Miért lett rossz a pólyázás?
Két gyerekem van, ők nagyon szerették azt, amikor bepólyáztam őket, pikk pakk megnyugodtak és elaludtak benne. Amint észrevettem, hogy már nem szeretik, nem is csináltam többet.
Húgom babája 4 hetes, megkért, hogy picit segítsek neki addig vigyázni rá, ameddig ő orvoshoz megy. Hiába volt időpontja, nem került be egyhamar. A pici nagyon elkezdett sírni, nem sikerült sehogy megnyugtatnom, aztán eszembe jutott, hogy mit csináltam az enyémekkel és bepólyáztam. Konkrétan fél perc alatt visszaaludt és egy órán át aludt, ameddig a húgom vissza nem ért. Ezután jött a nagy kiabálás, hogy én ezt hogy merészeltem megtenni, súlyos károkat okoz, menjek a fenébe, többet nem vigyázhatok a gyerekére. Aztán elviharzott. Hát őszintén én most nagyon meglepődtem, csak segíteni szerettem volna, de az fix, hogy többet nem fogok.
Hat nem tudom, de az én fiam is volt polyaban, nem lett semmi gondja tőle.
Mindent időben csinált, már két éves, és nincs, nem is volt lemaradva semmiben.
Hugod tulreagalta.Ha úgy is gondolja, hogy a Pólya káros, biztos nem attol az egyszeri alkalomtol lesz baja a gyereknek.
3, a mostani modern időkben már az is szaranya aki babakocsiban hordja a gyerekét ?
De durva...
Amerikaban, Ausztraliaban, Nyugat Europaban , azaz a fejlett orszagokban hatalmas divatjat eli a swaddle !
A hugod borzaszto maradi es tajekozatlan!
16, persze ha te mondod...
A gyereknek semmi baja sem lesz ha egy órát amíg sétál az anyja vele a babakocsiban fekszik.
16, remélem akkor te sosem teszed le a gyereket.
Remélem éjjel nappal csak a kezedben van, a wcre is viszed, hiszen ha leteszem az nem jó, kell a test kontaktus...
Hát most már elég nagy a legkisebb is ahhoz, hogy önállóan játszon.
De nektek miért savanyú a szőlő, hogy jobban csináltam, mint ti? Hordozni menő, babakocsizni ciki, azt hittem ez ma már evidens. Jobban fejlődnek agyilag a hordozott babák és alig sírnak. Ez a babakocsi csak a modern társadalom agyszüleménye. Semmi szükség rá, csak ha már nem bírod hordozni mondjuk úgy 10 kg feletti súlynál. Minden házimunkát el lehet végezni úgy, ha a gyerek rajtad van, mert épp azt igényli, vagy nyűgösködik. Emiatt nem kell panaszkodni arra sem, hogy nincs idő semmire baba mellett, mert így jut amire szeretnéd. Fitten tartja az anya testét is, mert egész nap cipel, nem lesz puding, mint a babakocsisok, meg pihenőszékesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!