Éreztétek már úgy, hogy rossz anyák vagytok?
Nem tudjátok majd megtanítani a gyermekeiteknek amit kell?
Ez normális?
Ezt nem értem... miért lenne bárki is MOST rossz anya ha nem tudja MAJD megtanitani a gyerekének az alapvető dolgokat.
szóval kicsit értelmetlen a kérdés mert rébuszokban beszélsz. irj konkrétumot.
- egyébként nem tartom magam rossz anyának semmiért azt szoktam mondani hogy aki hiba nélkül él az vagy hazudik v. festi magát.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából azért érzem néha, hogy nem fogok beválni"anyának",mert mikor próbálom tanítani semmi sem sikerül és lehet ezek a kudarcok miatt érzem így magam!
Pl.: Már 2hónapja mondogatom a pápát és még most se csinálja, kosolyog rajta, de nem csinálja. Nemet már tudja mutatni, de az igent azt még nem, pedig azt is mutatom neki régóta. Próbálkozom az állathangokkal nem is érdekli....mozgásilag szépen fejlődik, már lépeget felül, kúszik. Azért érezem úgy, hogy amit nekem kéne megtanítanom neki azokat nem csinálja! Én vagyok a hibás? Most 9hós.
Első vagyok. értem .
nem vagy rossz anya és minden kicsi más.
Figyelj, a babádnak nem kell semmit megtanítanod, ő majd ellesi a dolgokat és fejlődik a saját tempójában. A kislányom 9 hónapos. Csak akkor ül, ha ültetem, és eddig nem volt igazán stabil, bár ritkán ültetem, mert azt akarom,hogy magától üljön majd ha eljön az ideje. Nem áll, nem jár, nem dzsal négykézláb. Kúszik, forog, négykézlábra áll és hintázik, nagyon aktív, de jól elvan és nem látok nagy fejlődést. És ez engem nem érdekel. Mert a kicsim jól érzi magát, és mi lesz ha még nem áll fel egy hónapi? Semmi.
Csak gagyog és nem erőltetek neki ilyeneket, hogy pápá, meg mama.
A beszéd azért is érdekes, mert a férjem angolul beszél, tehát ő vagy daddy, vagy apa agy papa, én anya vagyok, a kutya pedig sorrendben: Amy-ke, doggie, kutyus, vau-vau tehát szegény azt sem tudja, melyiket mondja ki. Lazíts, jó anya vagy, hozzám képest biztos!
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!