Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak, ti csinaltatok...

Anyukak, ti csinaltatok valaha olyat ami miatt rossz anyanak ereztetek magatokat?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokszor:(
2010. júl. 19. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajaj! Én sokszor nagyon rossz anyának érzem magam, amikor nincs elég türelmem a kislányomhoz, mondjuk fáradtság miatt...
2010. júl. 19. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen. Konkrét példám:

Tegnap 23:45-kor még nem akart aludni a kislányom(14 hónapos). Akkora cirkuszt vágott le, hogy eszméletlen.

Ráüvöltöttem... Apa jött a segítségemre, ő jóval higgadtabb amúgy is. Hááát, szégyen de ez van...

2010. júl. 19. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
igen amikor elfogy a türelmem,akkor igy érzek.de aztan mindig nagyon bánt és igyekszem kiengesztelni.amugy egyre ritkabban van ilyen mert minden ilyen alkalommam több türelemmel vagyok felé.most 10 hos,korábban volt ilyen ,már szinte semmivel nem tud kiboritani,hisz ö az életem...ehhez kellet kis 9dő még rájöttem,de hát minden kezdet nehéz.
2010. júl. 19. 20:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat, bocsi csak most tudtam gep ele kerulni.

En sajnos ma azt hittem, hogy a kisfiam nem lehet ehes (egy oraja evett 180ml-t), zsimbes volt, probaltam elaltani, pelust csereltem, zselet tettem a fogara (fogzasi idoszak van), paracetamolt kapott stb. Szegenyem csak sirt, mar tiszta ideg voltam azt hittem tul faradt. Hat szegenykem ehes volt. :( Apa tanacsara adtam neki enni. Hat elsulyedek szegyenembe, szegeny kis manom. :(

2010. júl. 19. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Óóóó, hányszor fogod még ezt érezni... szerintem mindenkivel előfordul, hogy olyat tesz, amit később megbán. Én is rákiabáltam szegényre, mert elszakadt a cérna, amikor pár hónapos korában órák óta csak sírt, aludni nem akart, és 10 percenként kellett bemennem hozzá. Egy hét után az ilyentől totál zombi lesz az ember, és a türelem meg fogytán van.

Ne ostorozd magad emiatt!

2010. júl. 20. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!