Anyukak, ti csinaltatok valaha olyat ami miatt rossz anyanak ereztetek magatokat?
Igen. Konkrét példám:
Tegnap 23:45-kor még nem akart aludni a kislányom(14 hónapos). Akkora cirkuszt vágott le, hogy eszméletlen.
Ráüvöltöttem... Apa jött a segítségemre, ő jóval higgadtabb amúgy is. Hááát, szégyen de ez van...
Koszonom szepen a valaszokat, bocsi csak most tudtam gep ele kerulni.
En sajnos ma azt hittem, hogy a kisfiam nem lehet ehes (egy oraja evett 180ml-t), zsimbes volt, probaltam elaltani, pelust csereltem, zselet tettem a fogara (fogzasi idoszak van), paracetamolt kapott stb. Szegenyem csak sirt, mar tiszta ideg voltam azt hittem tul faradt. Hat szegenykem ehes volt. :( Apa tanacsara adtam neki enni. Hat elsulyedek szegyenembe, szegeny kis manom. :(
Óóóó, hányszor fogod még ezt érezni... szerintem mindenkivel előfordul, hogy olyat tesz, amit később megbán. Én is rákiabáltam szegényre, mert elszakadt a cérna, amikor pár hónapos korában órák óta csak sírt, aludni nem akart, és 10 percenként kellett bemennem hozzá. Egy hét után az ilyentől totál zombi lesz az ember, és a türelem meg fogytán van.
Ne ostorozd magad emiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!