Kisbabával vagyok itthon, féltékeny vagyok a férjem szabadságára? Vagy ez másnak is szöget ütne a fejébe?
7 hetes a baba, nem érzem magam depressziósnak egyáltalán, de igen, néha hiányzik az, hogy csak úgy elmenjek futni egyet, spontán találkozzak barátnőkkel egy kávéra stb. Tehát a gyerek nélküli felnőtt élet. Ettől függetlenül nem cserélném el a mostanit a korábbira, tehát ez nem ilyen "ha ő mehet, én miért nem" ventilálás.
Viszont sokszor zavar, bánt az, hogy a férjem és a legjobb barátnőm mennyire jóban lettek. Korábban, a baba előtt hármasban voltunk sokat, a legjobb barátnőm volt úgymond a "gyerekünk", aki jött velünk moziba, átjött ebédelni/vacsorázni, a vendégszoba kb. neki volt fenntartva.
Mióta szültem, azóta a triónkból duó lett, ő + a férjem.
Együtt járnak fallabdázni. Napközben, mint kiderült, együtt kávéznak, ebédelnek. Múltkor hívtam a férjemet, hogy hol van már, mondta, hogy kiugrott az Ikeába munka után. Kérdeztem, minek, majd küldte a képet, hogy a barátnőmmel van. Ott, ahová én 6 lóval is alig bírtam elvonszolni néha, mert utálja az egészet. És hogy kérek-e vacsorát, mert megállnak enni is?
Ami furcsa volt és feltűnt, hogy tegnap is itt volt, mutatni akart egy képet nekem és mondta neki a férjem, hogy neki elküldte már, keresse az ő beszélgetésükben (mikor van egy hármas csoportunk is). Erre annyit mondott válaszul, hogy annyit beszélnek, meg annyi mindent küldenek egymásnak, hogy ő ott azt vissza nem keresi... Nem tudom, miről tudnak ennyit beszélni, mert korábban én voltam a közös pont náluk. Ezt mondta is a barátnőm régebben, hogy mikor hárman vagyunk, tök jó, de ha kettesben hagyom őket, mert pl. elmegyek tusolni, mosdóba, akkor furcsán érzi magát, mert semmi közös témája a párommal. Most meg ez.
Nem akarok én lenni a hormongőzös anyuka, aki begolyózik az itthonléttől és féltékenykedik mindenre, mindenkire..
Anyukák, a helyemben mit csinálnátok?
(A férjemre amúgy nem tudnék panaszkodni, mindent csinál a baba körül, éjjel is felkel, ha úgy van.)
Nem olvastam el a kommenteket, most nincs rá időm.
Abba nem gondoltál bele ha saját magának osztja be az idejét akkor a barinős ikea helyett simán haza is mehetett volna a gyerekhez hogy te tudj pihenni, úszni, futni vagy mittudomén?
Nem mindegy a fontossági sorrend...
Beszélj vele erről, én biztos nem asszisztálnék a fene nagy barátságukhoz
72, annyival árnyalnám, hogy a barátnő lehet irigy is, mivel a kerdezőnek lett családja, ezért "bosszuból" lefoglalja a ferjet. De szerintem inkabb arrol van szó, hogy egyik sem törődik a frissen szült kismama érzéseivel, hadd babázzon, ő most nem számít, menjünk ketten. Az nagyon gáz, ha valaki a barinő férjere van szorulva, ha délutani programról van szó. A férj viszont eszbe kaphatna, hogy ez így nincs rendben, persze, lazák vagyunk meg bizalom van, de azért álljon már meg a menet. Ő most friss csaladapa 7 hetes ujszülöttel otthon, bocsi, de ilyenkor nem más nőkkel kujtorgunk délután, hanem rohanunk haza.
Abból, hogy pont egy ikeás vasarlast a ferjeddel húzott be magának a nő, amit egyébként tényleg veled is simán megcsinálhatott volna, egyértelmű, hogy tudatosan csinalja.
És mondjuk még az sem derült ki,hogyha olyan extrém fenenagy barátnők vagytok,hogy ő NEKED mennyit segít?Miért nem hozzád járkál,és segít babával együtt programozni(pl a baba az ikeába simán mehetett volna).
A barátnődnek, nem a férjedet kellene szórakoztatnia, hanem neked "mindenben" a segítségedre lennie,hisz te is beengedted az életedbe előtte.
"A szexuális életünk is rendben van (már amennyire egy újszülött mellett ez rendben lehet...:D)."
"7 hetes a baba"
Gyermekágyi 6 hét, mikor tilos a szex? 7 hetes a gyerek! Még csak most kezdhettetek újra szexelni, ne gyere már azzal, hogy rendben van a szexuális életetek. Minek kamuzol? Egyébként én felhúztam magam a kérdést olvasva, na nem a férj+barátnő kombón, hanem azon, hogy ha a történet nem kamu, akkor eszméletlen, mennyire naiv vagy...
#79 Szerintem troll volt..
"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!