Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekek után járó szabadságot...

Gyerekek után járó szabadságot nem igényelhetem, ha itthon vagyok gyeden?

Figyelt kérdés

Két nagyobb gyermekem apjától elvátam, egyértelmű volt, hogy a szabik nekem járnak, a gyerekek velem vannak. De amikor beküldtem a munkahelyre a szabis papírt, az egyik ügyintéző azt mondta, ilyenkor nem lehet ezeket gyűjteni, pedig jó lett volna, ha visszamegyek dolgozni.

Tud valaki ebben segíteni? Vagy hogy hol tudok utánanézni?

Előre is köszönöm.

2010. márc. 7. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Anyu könyvelő, és ő nekem azt mondta, hogy gyűjtögessem, mert én is igénybe vehetem majd.Ő az alkalmazottaknak mindig így csinálja.A férjem munkahelyén meg kiakadtak, hogy el fog veszni, ha nem a férjem kéri mindig az aktuális évben.Ennek ellenére úgy kértem a papírt, hogy majd nekem járjon.

Kíváncsi vagyok, a többiek mit írnak.

2010. márc. 7. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a gyerekek után járó szabidat is akkor veheted ki, amikor lejár a GYED és visszamész dolgozni.

2010. márc. 7. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz meg mások ügyintezőt. Nekünk úgy van, hogy amíg nem dolgozom, hanem gyeden vagyok, addig minden éves szabit "félreteszenk, gyűjtenek", és szerintem ez vonatkozik a gyerekek után járó szabira is, és ha vissza akarok menni dolgozni, akkor az addigi időre eső szabikat ki kell vennem miután lejárt a gyed/gyes, csak úgy mehetek vissza dolgozni.
2010. márc. 7. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!