Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabával vagyok itthon,...

Kisbabával vagyok itthon, féltékeny vagyok a férjem szabadságára? Vagy ez másnak is szöget ütne a fejébe?

Figyelt kérdés

7 hetes a baba, nem érzem magam depressziósnak egyáltalán, de igen, néha hiányzik az, hogy csak úgy elmenjek futni egyet, spontán találkozzak barátnőkkel egy kávéra stb. Tehát a gyerek nélküli felnőtt élet. Ettől függetlenül nem cserélném el a mostanit a korábbira, tehát ez nem ilyen "ha ő mehet, én miért nem" ventilálás.

Viszont sokszor zavar, bánt az, hogy a férjem és a legjobb barátnőm mennyire jóban lettek. Korábban, a baba előtt hármasban voltunk sokat, a legjobb barátnőm volt úgymond a "gyerekünk", aki jött velünk moziba, átjött ebédelni/vacsorázni, a vendégszoba kb. neki volt fenntartva.

Mióta szültem, azóta a triónkból duó lett, ő + a férjem.

Együtt járnak fallabdázni. Napközben, mint kiderült, együtt kávéznak, ebédelnek. Múltkor hívtam a férjemet, hogy hol van már, mondta, hogy kiugrott az Ikeába munka után. Kérdeztem, minek, majd küldte a képet, hogy a barátnőmmel van. Ott, ahová én 6 lóval is alig bírtam elvonszolni néha, mert utálja az egészet. És hogy kérek-e vacsorát, mert megállnak enni is?

Ami furcsa volt és feltűnt, hogy tegnap is itt volt, mutatni akart egy képet nekem és mondta neki a férjem, hogy neki elküldte már, keresse az ő beszélgetésükben (mikor van egy hármas csoportunk is). Erre annyit mondott válaszul, hogy annyit beszélnek, meg annyi mindent küldenek egymásnak, hogy ő ott azt vissza nem keresi... Nem tudom, miről tudnak ennyit beszélni, mert korábban én voltam a közös pont náluk. Ezt mondta is a barátnőm régebben, hogy mikor hárman vagyunk, tök jó, de ha kettesben hagyom őket, mert pl. elmegyek tusolni, mosdóba, akkor furcsán érzi magát, mert semmi közös témája a párommal. Most meg ez.

Nem akarok én lenni a hormongőzös anyuka, aki begolyózik az itthonléttől és féltékenykedik mindenre, mindenkire..

Anyukák, a helyemben mit csinálnátok?

(A férjemre amúgy nem tudnék panaszkodni, mindent csinál a baba körül, éjjel is felkel, ha úgy van.)

2024. febr. 11. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
100%
Nem is hallottam mèg ilyet. Eddig tèma sem volt köztük, most, hogy “ kikerültèl “ a kèpbôl szoros baràtsàg lett ebbôl:) hàt ha te mègcsak nem is gyanakszol naiv ember lehetsz ès ôk ezt pontosan tudjàk . Barinôd mèg pofàtlan is mindennek a tetejèbe, miert az uraddal mulatja az idôt mièrt nem veled? Jah babàval màr nem vagy èrdekes neki gondolom
2024. febr. 11. 21:44
 12/81 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj mennyi ilyen volt már, hogy a legjobb barátnő és a férj elkezdtek kamatyolni...
2024. febr. 11. 21:44
 13/81 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a 8-9es válaszolóval. Gondolom kva kellemetlen elfogadni azt a tényt szülés után, hogy a gyerek apja a legjobb barátnővel kavar, full nyíltan, de itt ez történik.
2024. febr. 11. 21:45
 14/81 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor is gáz,szerintem a férjed belezúgott a csajba. Főleg az ikeás dolog miatt érzem ezt,hogy bezzeg vele ment. Nézd át egyszer mit beszélnek meg a messrngeren.
2024. febr. 11. 21:47
 15/81 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy gyanakszom, csak nem tudom, hogy az itthonlét + a hormonok miatt, vagy okkal.
2024. febr. 11. 21:47
 16/81 anonim ***** válasza:
97%

Kèrdezô! Senki nem vitatja, hogy szereti ellàtja a gyerekèt de minden amit leírtàl az csak a baba körüli kötelezettsège. Veled hogy bànik? Nôkènt? Kedveskedik? Figyelmes, gondoskodó? Olyan mint règen?

Amugy meg azert finoman jelezheted mindkettônek hogy jóbol is megàrt a sok

2024. febr. 11. 21:48
 17/81 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem már az furcsa, hogy 3asban jártátok az "éjszakát" mint a tinilányok, de oké te életed. De ahhoz mennyirr kell naívnak lenni, hogy azt hidd semmi sincs köztük. A férjem szintén rühelli az ikeát. Mikor terhes voltam akkor eljött velem kanapét venni. De se elötte se utána nem és a barátnőmmel meg főleg nem. Ha egy férfi a felesége kedvéért nem tesz meg valamit akkor csak úgy annak a barátnője kedvéért igen?

Meg ez az együtt ebédelünk kávézgatunk duma, és hogy egész nap még beszélgetnek is üzenetekben. Én nem féltékeny lennék hanem nagyon pipa, hogy ezek ketten hülyére vesznek.

2024. febr. 11. 21:51
 18/81 A kérdező kommentje:

"Barinôd mèg pofàtlan is mindennek a tetejèbe, miert az uraddal mulatja az idôt mièrt nem veled?"

Erre azért van magyarázat... :D

Fallabdázni, szaladgálni én eddig nem nagyon tudtam volna menni vele mostanában. Napközben pedig nekem is egyszerűbb lenne beülni a munkahelyemhez közel valahová enni, inni egy kávét, mint agglomerációba kibumlizni, aztán vissza a munkahelyre. Plusz a mi napjaink még eléggé összevisszák, van, hogy délben én is alszom, ha a baba is. Ettől függetlenül velem is tölt időt, naponta beszélünk, hetente egyszer minimum találkozunk.

2024. febr. 11. 21:51
 19/81 A kérdező kommentje:

"Nézd át egyszer mit beszélnek meg a messrngeren."

Ezen is gondolkoztam, tudom is a férjem kódját, jelszavát (ő mondta el). De az is bennem van, hogy ha én szeretőt tartanék, azzal tuti nem chaten akarnék kommunikálni... De közel vagyok ehhez amúgy.

2024. febr. 11. 21:52
 20/81 anonim ***** válasza:
100%
Baràtnôtôl kèrdezd meg bàtran, hogy nem e akar esetleg veled is idôt tölteni vagy csak a fèrjeddel innentôl kezdve. Kellene a fenènek egy ilyen “öribari”.
2024. febr. 11. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!