Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabával vagyok itthon,...

Kisbabával vagyok itthon, féltékeny vagyok a férjem szabadságára? Vagy ez másnak is szöget ütne a fejébe?

Figyelt kérdés

7 hetes a baba, nem érzem magam depressziósnak egyáltalán, de igen, néha hiányzik az, hogy csak úgy elmenjek futni egyet, spontán találkozzak barátnőkkel egy kávéra stb. Tehát a gyerek nélküli felnőtt élet. Ettől függetlenül nem cserélném el a mostanit a korábbira, tehát ez nem ilyen "ha ő mehet, én miért nem" ventilálás.

Viszont sokszor zavar, bánt az, hogy a férjem és a legjobb barátnőm mennyire jóban lettek. Korábban, a baba előtt hármasban voltunk sokat, a legjobb barátnőm volt úgymond a "gyerekünk", aki jött velünk moziba, átjött ebédelni/vacsorázni, a vendégszoba kb. neki volt fenntartva.

Mióta szültem, azóta a triónkból duó lett, ő + a férjem.

Együtt járnak fallabdázni. Napközben, mint kiderült, együtt kávéznak, ebédelnek. Múltkor hívtam a férjemet, hogy hol van már, mondta, hogy kiugrott az Ikeába munka után. Kérdeztem, minek, majd küldte a képet, hogy a barátnőmmel van. Ott, ahová én 6 lóval is alig bírtam elvonszolni néha, mert utálja az egészet. És hogy kérek-e vacsorát, mert megállnak enni is?

Ami furcsa volt és feltűnt, hogy tegnap is itt volt, mutatni akart egy képet nekem és mondta neki a férjem, hogy neki elküldte már, keresse az ő beszélgetésükben (mikor van egy hármas csoportunk is). Erre annyit mondott válaszul, hogy annyit beszélnek, meg annyi mindent küldenek egymásnak, hogy ő ott azt vissza nem keresi... Nem tudom, miről tudnak ennyit beszélni, mert korábban én voltam a közös pont náluk. Ezt mondta is a barátnőm régebben, hogy mikor hárman vagyunk, tök jó, de ha kettesben hagyom őket, mert pl. elmegyek tusolni, mosdóba, akkor furcsán érzi magát, mert semmi közös témája a párommal. Most meg ez.

Nem akarok én lenni a hormongőzös anyuka, aki begolyózik az itthonléttől és féltékenykedik mindenre, mindenkire..

Anyukák, a helyemben mit csinálnátok?

(A férjemre amúgy nem tudnék panaszkodni, mindent csinál a baba körül, éjjel is felkel, ha úgy van.)

2024. febr. 11. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
89%
Egyetértek a többiekkel. Homokba dugod a fejed,ennek a felét se tűrtem volna már el még egy legjobb barátnőtől sem. Az én barátnőim tudják hol van a határ,ahogyan én sem császkálnék így az ő férjükkel. Atya ég...:D Lesülne a pofámról a bőr. Szerintem ez oltári gáz,arról nem beszélve,hogy nekem volt egy barátnőm,aki a szerető személye volt egy közös barátunknak. Nem is egy helyen dolgoztunk,de sok időt töltöttünk együtt,titokba tartották,de már akkor levágtam messziről,hogy na ők biztosan összejárnak,akkora kémia volt közöttük. Végül,elmesélték,hogy jó ideje titokba találkozgatnak. Mondjuk egy hülyének is feltűnt már,mint nálatok,ráadásul nálatok nyíltan megy a téma előtted. Jó naiv kislánynak gondolnak,már bocs. Végül lelépett az akkori felesége mellől a srác ismerősöm és barátnőmmel végleg összejött,2 gyerek van azóta.
2024. febr. 11. 22:50
 32/81 A kérdező kommentje:

Nem minden program alkalmával voltunk hármasban, ezt sehol nem írtam.

Nyilván a kapcsolatunkban megvolt az intimitás, együtt éltünk, a barátnőmmel pedig találkoztam mondjuk hetente kétszer-háromszor. Vagy, ha olyan film ment a moziban, ami érdekelte őt is, páromat is, jött velünk. Szóval ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mi minden szabadidőnket hármasban töltöttük, és a férjemmel ketten sosem voltunk.

2024. febr. 11. 22:50
 33/81 anonim ***** válasza:
100%
31# vagyok. Egyébként sajnos több ismerősömnél is a gyerek születése után történtek ilyenek,családba is. :( Légy résen,és elhiszem,hogy borzasztó érzés lehet,hogy ott egy csecsemő és két emberben is csalódsz,akikre a legjobban számíthattál. Nyilván nem merik elmondani mikor ott a pici... vagy már a terhesség alatt sem merték.
2024. febr. 11. 22:51
 34/81 A kérdező kommentje:

Nem dugom homokba a fejem egyáltalán.

De azt sem várhatom el tőle, hogy ebédszünetben kijöjjön hozzám mindig, mert akkor ő éppen ráér. Ahogy én sem mehettem egyikükkel se sportolni, mert kisbálna voltam terhesen, az utóbbi hetekben meg kb. utolsó utáni gondolatom volt bármiféle sport. De nyilván gyanús ez nekem is.

2024. febr. 11. 22:53
 35/81 anonim ***** válasza:
81%
Írja a kérdező hogy rendben van a nemi életük, hát ha így a pasi máshova is dugiszálja na az undorító, így is, de úgy végképp.
2024. febr. 11. 22:55
 36/81 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy te nem veszed észre vagy tagadod, mert veled kedves a férjed megcsalhat. Lehet pont azért kedves nehogy észre vegyél bármit.

Ahogy írtam nálam már az is gáz, hogy hármasban járkáltatok. Mert egyszer egyszer oké, de ennyiszer. A férjem kedveli a barátnőm, de egy kezemen meg tudom számolni hányszot mentünk hármasba a 18 év alatt. De ez hogy ők ketten ikeázgatnak (ahova veled nem megy el), ebédelgetnek csetelgetnek egész nap. Ez nem normális. Te mindent megmagyarázol, homokba dugod a fejed. 17#

2024. febr. 11. 22:57
 37/81 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező,de most nem azért,de miért kell nekik külön egyáltalán találkozni vagy beszélgetni? Férfi-nő között nincs amúgy sem barátság,ott az egyik fél többet szeretne általában. Egy rokonom és férje jóba volt így a másik rokonommal. Elkezdtek ugyanígy beszélgetni,több időt töltöttek együtt,mint haverok,nem volt elvileg fizikai szinten semmi,de belátta egy időn után a férfi,kiderült,hogy sajnos többet érez a másik rokonnál.

Attól,hogy te nem tudsz menni sportolni/ebédelni ki,ami totál érthető(!!),miért kell neki más nővel találkozni? Tűrd,ha szeretnéd,én nem tűrném. Mindenre van magyarázatod,akkor viszont nincs probléma,maradjon így ahogy van.

2024. febr. 11. 23:04
 38/81 anonim ***** válasza:
97%

Te nem a férjed szabadidejében vagy féltékeny szerintem, hanem konkrétan arra, hogy ők ketten milyen jól megvannak, eljárnak.

Jogosan, teszem hozzá .

Én biztos fekemcsapnam a férjemet ha más nőkkel ikeazna, meg sportolna..

Meg akkor is ha a legjobb barátnőm lenne az a nő.

Nehogy már a káposzta egye a nyulat ...

2024. febr. 11. 23:10
 39/81 anonim ***** válasza:
97%

Jézusom. Nekem ez nagyon kivitte a hajam.

Én ezt semmi esetre sem engedném.

Szerintem valahogy nagyon gyorsan járj utána a dolgoknak. Nézz bele a beszélgetéseikbe, menj el egyszer munka utàn, figyeld ki találkoznak e s ha igen merre mennek, mert valóban nekik szegezni a kérdést nem jó ötlet, letagadják. Van ismerősöm akit szintén csalt az ura s a baba születése után lett furcsa az embere. Ő is szépen lebuktatta a férjét ráadásul a férje szülei előtt.

2024. febr. 11. 23:40
 40/81 babyboom567 ***** válasza:
82%

"Korábban, a baba előtt hármasban voltunk sokat, a legjobb barátnőm volt úgymond a "gyerekünk", aki jött velünk moziba, átjött ebédelni/vacsorázni, a vendégszoba kb. neki volt fenntartva."

Itt írtad, "ha" szobája is volt nálatok, ez azt jelenti,hogy sülve főve együtt voltatok.

2024. febr. 11. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!