Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabával vagyok itthon,...

Kisbabával vagyok itthon, féltékeny vagyok a férjem szabadságára? Vagy ez másnak is szöget ütne a fejébe?

Figyelt kérdés

7 hetes a baba, nem érzem magam depressziósnak egyáltalán, de igen, néha hiányzik az, hogy csak úgy elmenjek futni egyet, spontán találkozzak barátnőkkel egy kávéra stb. Tehát a gyerek nélküli felnőtt élet. Ettől függetlenül nem cserélném el a mostanit a korábbira, tehát ez nem ilyen "ha ő mehet, én miért nem" ventilálás.

Viszont sokszor zavar, bánt az, hogy a férjem és a legjobb barátnőm mennyire jóban lettek. Korábban, a baba előtt hármasban voltunk sokat, a legjobb barátnőm volt úgymond a "gyerekünk", aki jött velünk moziba, átjött ebédelni/vacsorázni, a vendégszoba kb. neki volt fenntartva.

Mióta szültem, azóta a triónkból duó lett, ő + a férjem.

Együtt járnak fallabdázni. Napközben, mint kiderült, együtt kávéznak, ebédelnek. Múltkor hívtam a férjemet, hogy hol van már, mondta, hogy kiugrott az Ikeába munka után. Kérdeztem, minek, majd küldte a képet, hogy a barátnőmmel van. Ott, ahová én 6 lóval is alig bírtam elvonszolni néha, mert utálja az egészet. És hogy kérek-e vacsorát, mert megállnak enni is?

Ami furcsa volt és feltűnt, hogy tegnap is itt volt, mutatni akart egy képet nekem és mondta neki a férjem, hogy neki elküldte már, keresse az ő beszélgetésükben (mikor van egy hármas csoportunk is). Erre annyit mondott válaszul, hogy annyit beszélnek, meg annyi mindent küldenek egymásnak, hogy ő ott azt vissza nem keresi... Nem tudom, miről tudnak ennyit beszélni, mert korábban én voltam a közös pont náluk. Ezt mondta is a barátnőm régebben, hogy mikor hárman vagyunk, tök jó, de ha kettesben hagyom őket, mert pl. elmegyek tusolni, mosdóba, akkor furcsán érzi magát, mert semmi közös témája a párommal. Most meg ez.

Nem akarok én lenni a hormongőzös anyuka, aki begolyózik az itthonléttől és féltékenykedik mindenre, mindenkire..

Anyukák, a helyemben mit csinálnátok?

(A férjemre amúgy nem tudnék panaszkodni, mindent csinál a baba körül, éjjel is felkel, ha úgy van.)

2024. febr. 11. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha ez nem kamu, és szerinted normális, hogy a férjed ennyi időt tölt kettesben egy másik nővel, akkor már mindegy.
2024. febr. 11. 21:12
 2/81 A kérdező kommentje:
A "másik nő" a legjobb barátnőm. Óvoda óta ismerem, 20+ éves barátság. Emiatt is nehéz, mert tudom, hogy milyen és hogy alapjáraton soha nem kezdene olyannal, aki akár csak ismerkedik valakivel. Nemhogy még felesége, gyereke van otthon.
2024. febr. 11. 21:14
 3/81 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez nagyon gaz.
2024. febr. 11. 21:18
 4/81 A kérdező kommentje:

Plusz minden olyanra, amire féltékeny vagyok, vagy furának érzek, van magyarázatom is... Vagy csak azt akarom, hogy legyen.

Fallabda: párom teniszezik, de minden télen panaszkodik, hogy a fedett pályán meg lehet fagyni és hogy ilyenkorra kéne neki valami másik sport. Barátnőm állandóan kipróbál valami újat, de egyedül semmihez nincs kedve és ilyenkor mindenkit fűzöget a baráti társaságaiból, hogy menjenek vele, próbálják ki együtt.

Kávé, ebéd: A munkaidejük nem a szokásos 8-16, 20 perc ebédszünettel. Valamennyire ők osztják be a munkát, hogy mikor dolgoznak és mennyit. Az irodáik pedig közel vannak egymáshoz. A férjem pedig előtte is kijárt mindig ebédelni valahová.

Az ikeás dolog és az üzenetes megjegyzés furcsa.

2024. febr. 11. 21:19
 5/81 anonim ***** válasza:
98%
Remélem csak kamu, mert a sztori messziről bűzlik. Nem csak barátok ezek, hidd el. Voltam így szerető, tudom, mit beszélek.
2024. febr. 11. 21:27
 6/81 anonim ***** válasza:
100%
Tehat amíg te babàzol otthon ezek ketten mulatják az idôt. Lesz ez mèg több is csak kèszülj fel
2024. febr. 11. 21:28
 7/81 anonim ***** válasza:
91%

A barinőnek van ennyi ideje, akkor mondhatod ők már eleget voltak ketten, most vigyázzon a picire( én is vigyáztam 1 hós babára) ti meg a közelbe menjetek le 2 az uraddal.

Én sem lennék boldog, ha az emberem mással töltené az időt, főleg ennyit.

2024. febr. 11. 21:33
 8/81 babyboom567 ***** válasza:
96%
Egyedülálló anyuka vagy ,csak még nem akarod elfogadni.Végtelenül sajnállak.
2024. febr. 11. 21:34
 9/81 babyboom567 ***** válasza:
100%
Különben ha bárki belegondol,végtelenül nehéz szembesülni egy olyan valósággal, amiben a számunkra 2 legfontosabb,biztonságot(világot) jelentő ember áruló,és ez akkor derül ki,mikor a embernek különben is teljesen átalakul az élete az újszülött miatt.
2024. febr. 11. 21:39
 10/81 A kérdező kommentje:

De éppen ez az, hogy itthon a férjemre semmi panaszom nem lehet.

Ugyanúgy csinál a picivel, körülötte mindent, ahogyan én is.

Etet, pelenkáz, fürdet, altat, nyugtatja és játszik vele. Az estéket úgy osztottuk be, hogy 2 éjszakát én viszek, utána 2-t ő. Szóval nem az a felállás, hogy én vagyok a gyerekkel a nap 23 órájában, ő meg egy órát nagynehezen átvesz, könyörgések után.

2024. febr. 11. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!