Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek össze volt tapadva a...

Akinek össze volt tapadva a lányának a hüvelynyílása, mivel értétek el hogy szétválasztás után, ne nőljön megint össze?

Figyelt kérdés
Nekünk fél éves volt mikor a doki szétválasztotta!De mutatta ha megint előfordulna,akkor én hogy csináljam!De ha nem merem vigyük megint nyugodtan!És két hétig olajjal kellett kenni a nuniját!most 11 hós kb két hete választottam én szét neki,mert félig megint összenőtt!Ez örökké így lesz neki,vagy ezt ki lehet nőni?
2010. okt. 23. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kislányomnak kétszer volt összenőve, először a doki szétválasztotta, de azt mondta ha legközelebb összenő nem kell vele annyira foglalkozni. Aztán mikor megint összenőtt, tényleg nem foglalkoztam vele, és pár hét múlva magától szétnyílt, nem csináltam vele semmit.

Szerintem is a popsikenőcsök okozhatják, akinek érzékenyebb rá a bőre. Mert nálunk mind a kétszer akkor fordult elő, mikor kipirosodott a popsija és emiatt sűrűbben kentem neki, és a nunija is kapott belőle.

2010. okt. 25. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!