Kislányomnak valószínű benőtt a hüvelynyílása. Ez gyakori probléma? Mit fognak vele csinálni?
Szia!
Lányos anyaként egy kicsit összerezzentem.
Amikor még csak pocakos voltam azt mondta a védőnő, hogy ne Neogranormon kenőcsöt használjak, mert hártyát képezhet a punijára. Akkor nem igazán hittem neki, de lehet, hogy van benne valami???
Szia!
Ne aggódj,velünk is megtörtént ugyanez,nekem egy éves volt a kislányom. Eleinte paraffin olajjal kellett kenegetni,de az nem használt,majd kaptunk beutalót a gyermeknőgyógyászatra,ott felirtak egy hormontartalmú kenőcsöt,amivel kenegetni kellet,és lassan de kezdett vékonyodni,majd szétnyilt. De utána is folyamatosan figyeld,mert visszaforrhat,sajna nálunk ez is bekövetkezett,de már "csak" részlegesen,és ott már segitett a paraffin olaj is,na meg a melegvizben való fürcsi is segit valamennyit. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!