Ha a kislányom hajlamos arra, hogy összenőjön a hüvelynyílása, akkor mit használhatok a pelenka alatti irritált bőrére?
Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem használhatsz ilyet, csak az érintett területekre nem! TEhát pl a popsira igen, ha felmaródás megindokolja.
Sudokrem-et, Neogranormont tartják a legerősebben hámosító hatásúnak, ezekkel mindenképpen vigyázni kell.
mi a műtét után egy darabig patikai cink-oxidos kencét használtunk, aztán nivea babay peluskiütés elleni krémet. és ha pl fogzáskor csúnyán kipirosodott, akkor neogranormont oda, ahová kellett, kerülve a szeméremajkakat/hüvelykörnyéket
szia!
mi is így jártunk. Én csak akkor kentem neki, mikor a szájpenészétől kipirosodott, kisebesedett, de ennek már 2 hónapja. Most 3 hós, most mondta a doki, hogy összenőtt. Nem teljesen. Nekünk krémet sem adtak, hanem nődokihoz küldték, hogy szétvágja... :(((
Úhh, sajnálom! Akkor én még örülhetek is, hogy nem küldtek azonnal sebészetre minket! Azt mondta a dokinénink, hogy naponta többször húzogassam szét neki, feszítsem ott a bőrt, hogy váljon szét újra. A felírt krémmel kenegessem előtte.
Csak azt nem tudom, hogy a piros popsiját mivel nyugtassam meg, mert én már ezeket a hámosítókat nem merem ezek után használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!